Şule Taşkıran

Şule Taşkıran

Cesaretini kaybetme

Cesaretini kaybetme

Merhaba sevgili okurlarım, öncelikle yazılarımı okuyup güzel yorumlar yaptığınız için fikirlerinizle bana katıldığınız için beni destekleyip sevginizi, saygınızı, bana hissettirip benimle paylaştığınız için sizlere teşekkürlerimi sunuyorum .Beni yüreklendirip desteklerinizi benden esirgemeyen ,her zaman yanımda olan beni olduğum gibi her halimle kabul eden canım ailem canım arkadaşlarım ve değerli okurlarım sizler benim iyililerimsiniz...

Biz sevgi dolu kocaman bir aileyiz artık. Emin olun sizlerin desteği olmasaydı her hafta yazılarım oluşmazdı. Harika bir enerjiniz var ve aramızda çok güçlü bir bağ oluştu, Yaşam enerjimi önce Yaradan'dan sonra Sizlerden alıyorum, iyi ki varsınız! Yaşamı ve Sizleri çok seviyorum Yaradan' dan dan ötürü. Hepimizin yolu aynı, hepimiz Yaradan'a yürüyoruz! Yolda sizlerle karşılaşmam en büyük armağanımdır! Ah evet birde bu süreçte duygularımı coşturan, şarkılar ve kokusuyla beni büyüleyip ilham kaynağım olan kahveler, sizler de iyi ki varsınız:)

Hepimiz, hayatımızın serüvenini yaşadığımızı düşündüğümüz günlerden geçmişizdir, yaşadığımız bu yolculuk serüveninde bütün eksikliklerimizi bedenimiz ve ruhumuz ortaya çıkarmıştır. Aşılmaz gibi görünen engellerin, sınırların, sevginin gücüyle aşılabileceğini gördüm. Uzun acılar ve zorlu savaşlardan sonra ortaya çıktı, önümüzdeki aydınlık günler. Beni nasılda incitmişti ruhumun derinliklerinden gelen sessiz çığlıklarım. Seneler boyu yaşamış olduğum haksızlıklar, üstümden oynatılan iğrenç oyunlar, hiç haberim olmadan sonumu hazırlamak için kurulan sinsi planlar, dedikodular, entrikalar, sahte yüzler, dost görünen şeytanlar, bin bir suratlı insan kelimesini kullanmaktan utandığım yaratıklar, şeytana ruhlarını satmış, gereksiz boş kalabalık... Nasıl adlandırmak gerekir bu grubu bilemediğim için gereksiz boş kalabalık olarak nitelendirmeyi uygun gördüm, Fakat iğrenç ve kendimden geçtiğim o karanlık günler artık geride kaldı. En azından şuan böyle düşünüyorum. Yaradan’ın aşkıyla, ona sığınarak ve aklımı kullanarak geçmiş olduğum bu zorlu uzun ve yıpratıcı yolculuktan çıkmamız için gerçekten adaletli, tecrübe sahibi ,sahte sözlere, yüzlere ve sahte gülümsemelere kanmayacak kadar tecrübeli, gerçek çalışanı ,çalışmayanı hiçbir çıkar gözetmeden ayırt edebilen ,haklının elinden tutup haksızlığı ortaya çıkaran çok Kıymetli Sayın Dr. Tekin Yılmaz (Medikal Estetik Hekimi ve A Hospital Hastaneleri Sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanı) Hocamıza minnettarlığımı sonsuz saygılarımı teşekkürlerimi ve sevgilerimi gönderiyorum bu kadar yoğunlukta hem Hekim hem Yönetici hem harika bir insan. Yönetimdeki stratejisini -böl, parçala, yönet kelimeleriyle ile ifade eden sayın hocamız, nefesinizin yetmediği yerlerde başka departmanlar kuruyorsunuz, departmanlara da sorumlular tayin ediyoruz .Bu şekilde ilerliyoruz sözleriyle ifade etti. Yolunuz, yolumuzdur iyi ki sizle bu zorlu ama sayenizde adaletli yolculuğumuza devam edeceğiz sayın Dr. Tekin Yılmaz.

İlahi sistem olması gerektiği gibi en iyi şekilde ilerliyor. Bu süreçte aklını kullanmayıp öfke, hırs, kıskançlık, intikam duygusuyla yaşayanlar büyük yaşam dersleri ile sisteme faydalı olmaya ve saf sevgide kalmaya davet ediliyor. Sistem insanları bencillik sürecinden birey olma sürecine yönlendiriyor. İnsanlar akıllanmalı ,bilinçaltının oyunlarıyla kimsenin oyununa gelmemeli. Yaşamda seni daha güçlü kılacak şu gerçekleri her zaman hatırlamamız gerekir.

- Bir insan ne kadar sevgi dolu ve iyi olursa olsun herkesin önceliği kendisidir bu yüzden sınırlarımızı iyi belirlemeliyiz ve kimsenin bu sınırlarını esnetmesine izin vermemeliyiz.

- Ne yaparsan yap herkesi mutlu edemeyeceğimizi unutmamalıyız, bize doğru geleni yapıp ve yolumuza devam etmeliyiz.

- İlahi sistemin bizlere borçlu olduğu hiçbir şey yoktur.

- Yapabileceğimiz şeyler için bahaneler üretmemeliyiz, niyetlerimizden çok yaptıklarımızla yargılanacağımızı unutmamalıyız.

Hayatımızı değiştirebileceğimiz sihirli bir değneğimiz yoktur, bunun için dışardan bir kurtarıcı bekleyemeyiz, aklımızı kullanmak zorundayız Yaradan’ın gücünü ve aşkını hissedip harekete geçmeliyiz eğer ki cevapları başkasında ararsak gücümüzü kaybederiz, akıllıca sorular soracak olursak cevaplar bize zaten tek tek gelecektir. Empati kurmak, insanları tarafsız değerlendirmek, affetmek, sorumluluk almak, özür dilemek ve teşekkür etmek bir insana en zor gelen davranışlardır. İlahi düzen affeder ama haklı çıkmaya çalışan bencil kişi asla affetmez, kendimizin değerini küçültüp başkasının değerini büyüterek gücümüzü kaybetmemeliyiz.

Hayatımda kendim dışında hiç kimseyle yarışmadım çünkü başka biri ile yarışmaya başladığımız an kendimizden çok karşımızdakine enerjimizi, gücümüzü yüklemiş oluruz ve inanın hiç kimse bizim enerjimizi almayı hak etmiyor, bizlere kötülük yaparak yükseleceklerini düşünenlere çok acıyorum çünkü onlara istediklerini vermeyeceğim için enerjimi neşemi kahkahalarımı keyfimi bozmalarına fırsat vermeyerek kötülüklerine iyilikle karşılık vermeye cesaret edecek kadar kendimi seviyorum ve Benim enerjim onlarla paylaşılmayacak kadar kıymetlidir... Hayatımıza bazen öyle insanlar girer ki bizlere kendimizin ne kadar çok kıymetli olduğumuzu anlamamızı sağlar bu kişilere teşekkür etmeliyiz,

Yaşamda herkes tarafından sevilen ve hakkında hiç kötü şey söylenmeyen bir tek kişi bile yoktur, Kimsenin dediklerine ve yaptıklarına takılmadan kendi şarkını lay lay lom diye söyleyerek yürüyüp giden kazanır.

Sen hayallerine odaklan ve onları kimsenin yok etmesine izin verme, unutma ki cesaretini kaybeden her şeyini kaybeder...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Şule Taşkıran Arşivi
SON YAZILAR