Murat Çiçek'e ilçelerden destek

Murat Çiçek'e ilçelerden destek
Milliyetçi Hareket Partisi'nde kongre süreci devam ediyor. Mevcut İl Başkanı Av. Murat Çiçek'e merkez ilçe başkanlarının destek verecekleri açıklandı.

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi'nde kongre süreci devam ediyor. MHP Konya'da Türker Türkoğlu ve eski İl Başkanlarından Hakkı Ünler de adaylıklarını açıklarken, mevcut İl Başkanı Av. Murat Çiçek'e merkez ilçe başkanlarının destek verecekleri açıklandı.

Meram İlçe Başkanı İbrahim Ay, Karatay İlçe Başkanı Halil Açıl ve Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan sosyal medya hesaplarından Başkan Çiçek'e destek mesajları yayınladı.

Meram İlçe Başkanı İbrahim Ay sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Meram İlçe Teşkilatı ve il delegelerinin Murat Çiçek'e destek vereceğini belirtti.

Karatay İlçe Başkanı Halil Açıl, İl Başkanı Murat Çiçek'in yanında olmaktan büyük gurur ve onur duyduğunu belirtti. Açıl "Bu kutlu davada lider-doktrin-teşkilat formülü dahilinde Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli ve kendisiyle 3 yılı aşkın bir süredir görev yaptığım MHP Konya İl Başkanımız ve Başkan adayımız Sayın Murat Çiçek'in yanında olmaktan büyük gurur ve onur duydum" dedi.

MHP Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan da Selçuklu teşkilatının Murat Çiçek'e destek vereceğini açıkladı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.