Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

13 final maçı..!

13 final maçı..!

Konyaspor kalan 13 haftada nispeten daha güçlü takımlarla evinde, Beşiktaş maçından sonra daha denk takımlarla da deplasmanda mücadele edecek.

Her biri ligde kalma adına final niteliğinde oynanacak olan bu 13 maçın 7'sini evinde 6'sını ise deplasmanda yapacak olan Konyaspor'un ilk deplasmanı olan Beşiktaş maçında en az beraberlik almaması için hiçbir mazereti yok.

Rakibi inişli çıkışlı bir grafik gösterirken özellikle yeni transferleriyle uyumsuz görünen hocaları da tartışma konusu olmuşken bu durumu lehine çevirebilir mi Konyaspor göreceğiz..

Kalan deplasmanlara bakacak olursak sırasıyla Pendik, Karagümrük, Kasımpaşa, Sivas ve Kayseri.

Bu deplasmanlarda alınacak skorlar bana göre takımın da kaderini belirleyecek olan maçlar.

Neden mi çünkü evindeki maçlara nazaran daha kendisine yakın rakipler ve bu maçlarda alınacak puan toplamı çok önemli olacak sıralama için..

Konya'da yapılacak, kağıt üstünde kolay olmayan ama seyircisinin de desteği altında çok daha iyi oynayacağına inandığımız maçlar da sırasıyla Hatay, Adana Demir, Trabzon, Alanya, Fenerbahçe, Samsun ve ligin son maçı olan Galatasaray.

Bu sıralama içerisinde Konyaspor ne kadar çok puan toplar hemen her kesim kendince hesap kitap yapıyor sonra da şu düşer şu kalır diyor..!!

O işler o kadar kolay olmuyor kağıt üstünde hesap değil sahada her şeyi ile mücadele eden kazanıyor tabi dış faktörler elbette gözardı edilemez ama birlik beraberlik içerisinde tek yumruk olunursa başarılamayacak iş aşılamayacak engel yoktur..

Son maçta sergilenen tablo bizi daha sıkı kenetlenmiş bir yumruk haline getirmenin ilk sinyaliydi, darısı diğer maçlara..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR