Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

3 puan gerisi yalan..!

3 puan gerisi yalan..!

Konyaspor, büyük stres altında ama taraftarının da büyük desteği ile çıktığı maçta Ankaragücü'nü 1-0 yenmeyi başardı ..

Stres çok büyüktü gerçekten, sahada futbolcular tribünde taraftarlar büyük stres yaşadı yaşattı, her anı heyecanla takip edildi ama sonunda o stres yerini sevince bıraktı çok önemli bir 3 puan kazanılmış oldu..

Kalede yeni transferlerden Slowik ile başlamayı tercih eden Teknik Direktör Fahrudin Ömeroviç, ayrıca diğer yenilerden Damjanoviç ve Ethemi'ye ilk 11'de forma verdi. Sambou ve Ndao da yedeklerde kalırken diğer yenileri kadroya almadı..

Aslolan 3 puan gerisi yalan bir gündü Konyaspor için..

Taraftar bu sene en yoğun ilgiyi gösteriyordu, tribünler oldukça doluydu, uzun zamandır özlenen kalabalık vardı...

Geride kalan haftalarda sahasında 11 maça çıkan bunlardan sadece 3'ünde galip gelebilen 3 beraberlik ve 5 kez mağlubiyet alan Konyaspor bu kötü tabloyu 12. maçta Ankaragücü karşısında yıkabilmek adına sahaya taraftarının da yoğun desteği ile çıktı..

Maça büyük stres altında başladı Konyaspor. 15 ve 21'de Clcaldau 2 net pozisyonu değerlendiremedi, 28'de zorla girilen ceza sahasında Cikalleshi çok iyi bıraktı ama Soner golü kaçırdı.

Nzonzi'nin presi ile kazanılan topu ceza sahasına getirerek asisti yapan isim yine Cikalleshi oldu harika indi pasında Prip topu ağlara gönderdi..

Mücadelenin 2. yarısında ilk tehlikeli atakta Ethemi ceza sahası içerisinde rakibinden çok iyi sıyrıldı ama geç kalınca vuruşu engellendi Konyaspor da 2. golden oldu..

Ömeroviç Cikalleshi'yi yeni golcü Junior Sambou ile Ethemi'yi de Ndao ile değiştirdi 62'de..

Futbolcular sahada, taraftar tribünde büyük stres içerisinde olduğu dakikalar yaşandı son bölümde..

Prip Moreno ile Cicaldau da Oğulcan ile değişti 75'de. Soner de Kahraman ile değiştirildi daha sonra..

Stresin dakikalar tükendikçe arttığı anlarda 1-0'ı korumak derdinden başka bir şey düşünmeyen Konyaspor 6 dakika maçın son anlarında ceza sahası içerisinde Oğulcan'ın dizinden seken topa elle oynama itirazlarıyla uzun süre inceleme yapıldı sonunda VAR'dan devam kararı çıktı.

Ve Konyaspor haftalar sonra 3 puan kazanmayı başararak potadan çıkma yolunda önemli bir maçı taraftarının da desteğiyle geçmiş oldu..

Darısı diğer maçların başına..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR