Mustafa Balkan

Mustafa Balkan

300 Kameralı Paralel Bina…

300 Kameralı Paralel Bina…

“Biri Bizi Gözetliyor”adlı Türkiye başta olmak üzere dünyada fenomen olan bir yarışma vardı.

O yarışmada, farklı özellikteki yarışmacılar, 100 gün boyunca bir eve toplanarak onları seyreden seyircilerin ilgisini çekmeye ve ortaya koyulan ödülü elde etmeye çalışıyorlardı. Şimdilerde ise farklı versiyonları değişik isimler altında gösteriliyor.

Ülkemize transfer edilen yabancı kökenli ilk versiyonu “Taxi Orange” idi. Bu program ilk kez 2001'de Show Tv'de yayınlanmıştı. Yarışmacılar 24 saat kameralar tarafından gözetim altında tutuluyordu. Yabancı ülkelerdeki versiyonlarında ise yatak odalarına kadar giriliyordu.

Bu tür yarışmalar şeytan işi olduğundan Türkiye’de bir hayli tepki çekmesine rağmen yayından her nedense kaldırılmadı.

 

***

Geçenlerde “Biri  ‘Sizi’ Gözetliyor” başlıklı bir kitap dikkatimi çekti. Yazar Müberra Gürel, bu kitapta ‘Hibrid Savaşları’ ile ‘Zihin Kontrolü’nü ele alıyor. Bilindiği üzere meşhur 007 James Bond film serisinin 2015 sonunda Türkiye'de ve bütün dünyada gösterime giren sonuncusunun adı; “SPECTRE” idi.
Spectre, Fransızca’da perde, perdelemek demek. İngilizce'de; hayal, görüntü, hayalet, hortlak, korku ve dehşet veren manasına gelmekte. Bir matematikçi ve bilgisayar uzmanı olan Müberra Gürel, eserinde, ‘5. Boyutta Savaş’ı yani bir nevi "Spectre" diyebileceğimiz hayalet savaşlarını anlatıyor. 
Sinek ve sivrisinek boyutlarında, uzaktan kumanda ile kontrol edilebilen, film ve ses kayıtları yapabilen teknolojik diktatörlüğün araçları ile dünya büyük bir kaosun içine sokulacaktır… Siber sabotajlar ve siber savaşlar kıyasıya yaşanacak.
Küresel Finans Oligarşisinin Yeni Dünya Düzeni Ütopyası'nın en önemli stratejilerinden biri, adına "Obama Doktrini"de denilen "Sükût Doktrini" veya "Sessizlik Doktrini". Bu doktrinin temel silahı ‘PARA VE GÖRÜNMEZ SİLAHLI GÜÇLER'dir. Bir diğer söyleyişle insansız hava araçları - böcekler, internet veya ‘5. Boyutta Savaş’tır.

 

***

Amerika’da dijital  teknolojiler kullanılarak uygulanmaya koyulan Sessizlik Doktrini, 20 Ocak’ta ABD Devlet Başkanı olarak Beyaz Saray’a oturacak olan Donald John Trump tarafından küresel anlamda ve inanılmaz boyutta uygulamasına başlanılacak.

Yâni “Görünmez Silahlı Güçler” ülke, şehir ve kasaba büyüklüğünde bölge ve yerleri 24 saat boyunca gözetleyerek anında eylem yapabilecek. Bu vur-kaç taktiğini insansız ve görünmez silahlarla yapılacak.

 

***

Gelelim 300 kamerayla donatılan paralel binaya…

Bu bina Meram Yeni Yol’da, Kâsım Halife Camisi’nin arkasında bir vakıf arazisine FETÖ/PDY tarafından gayet sağlam ve modern bir şekilde yapılan iki binadır.

Bu binalar şimdi Necmettin Erbakan Üniversitesi tarafından kiralandılar. Binanın birisi Turizm Fakültesi oldu. Paralelciler tarafından yapılan bu binayı geçenlerde gezmiştim. O gezi esnasında bu binada 300 kamera tesbit edildiğini ve bu sayının 30’a indirildiğini öğrendim.

FETÖ’cüler, bu binada okuyan öğrencileri toplam 300 kamerayla 24 saat gözetim altında tutacaklardı. Tuvalet ve banyoya varıncaya kadar yerleştirilen bu gizli kameralarla 24 saat gözetim altında tutulan talebelerin her hareketi kontrol altına alınacak ve “gizli istihbarat” yapılacaktı.

Dahili ‘gizli istihbarat’a dinimiz tarafından müsaade edilmemektedir. Hz. Ömer döneminde bu yasaklanmıştır.

Bu aynı zamanda “Küresel Finans Oligarşisinin Yeni Dünya Düzeni Ütopyası”dır. “Görünmez Silahlı Güçler” her çeşit boyutta dijital kameralar olacaktır.

Korku İmparatorluğuna hoş geldiniz!

 

AZİZİM DİYOR Kİ…

Şimdi “Bizi Bizi Gözetliyor”dan “Biri ‘Sizi’ Gözetliyor”a doğru dünya evriliyor. Obama Doktrini’nin küresel anlamda uygulayıcısı ise Trump olacaktır.

Görünmez Silahsız Güçler aramızda ve bizleri 24 saat gözetliyorlar.

Birde bizi gözetleyen sağ ve sol omuzumuzda görünmez melekler var.

Ayrıca ruhlar âleminden dünyaya düştüğümüz andan itibaren bizi kayda alan görünmez kameralar; mahşerde, bizim ne yaptığımızı da gösterecek.

Şimdi “KORK SEN, ALLAH’TAN KORKMAYANDAN”.

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Mustafa Balkan Arşivi
SON YAZILAR