Ulaş İnbaşı

Ulaş İnbaşı

45 dakikaya yazık oldu

45 dakikaya yazık oldu

Torku Konyaspor 45 maç sonra 3 gollü bir maç yaşadı. Daha doğrusu 45 dakikada 3 gol buldu.

Yeşil-beyazlılar, birbirinden farklı iki tane 45 dakika oynadı.

İlk yarıya şok golle başlayan Torku Konyaspor, bir anda sürklase oldu.

Atağa çıkarken Meha’nın kaptırdığı topla kalesinde gören Torku Konyaspor, ilk yarıda ne yapacağını, ne oynayacağını bilmez bir halde sahada gezindi durdu.

Geride yapılan pasların ardından atılan uzun topların tamamını Eskişehir defansı toplarken, sakatlıktan dönen Rangelov’un yerine tercih edilen Ömer Şişmanoğlu’nun ilk yarı boyunca kendi arkadaşlarına attığı isabetli pas olmadı.

Ömer ile Sissoko’nun ayakta duramayacak hali Konyaspor’un sıkıntılı olan ön hattını daha fazla sıkıntıya sokarken, kaleyi bulan ilk şut 37. dakikadan Meha’nın kullandığı serbest vuruştan geldi.

İlk yarı taraftarın da homurdanmalarıyla tamamlanırken, 2. yarı bambaşka bir Konyaspor sahaya çıktı.

Rangelov ve Halil İbrahim takımı ve tribünleri ateşlerken, Ömer ve Sissoko kenara geldi. Sezon başından bu yana bu kurgu içinde takımı ileriye taşıyacak ismin Rangelov olduğunu defalarca yazdık çizdik. Bulgar golcü oynayabilecek durumdaysa neden kenarda kalır anlamak zor.

Neyse şu anda galibiyeti kutlamak daha keyifli olacak. Belki daha sonra başka şeylere bakarız.

Halil İbrahim ve Rangelov’la hareketlenen yeşil-beyazlılar, rakip sahada top tutmaya başladı. Beraberlik golünün ardından şok bir gol daha gelse de taraftarın da takımın da galibiyete inancı gelmişti. Takım öne çıkmış ve oynamaya başlamıştı. Her ne kadar yine uzun toplarla çıksak da uzun topları toplayan bir adam vardı ileride.

Maça noktayı maçın adamı koydu. Meha tam anlamıyla bugün maçın adamı oldu. Takımın yediği ilk golde topu kaptıran isim de olan Meha, sahada bugün hiç yoktu. Buna rağmen usta ayak bir asit bir golle takımına 3 puanı getirdi. Ne diyelim, sahada gezinsin ama her maçta bir gol bir de asisti olsun. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Ulaş İnbaşı Arşivi
SON YAZILAR