Ali Çelik

Ali Çelik

Allah, tuzak kuranların en hayırlısıdır

Allah, tuzak kuranların en hayırlısıdır

2017 yılının ortalarına girdiğimiz bu günlerde ülke olarak sapa yolların içindeyiz. 16 Nisan’dan ülkemizde referandum var. Halkın kendini yönetecek kişilerin nasıl bir yönetim şekli ile yönetmesini seçeceğimiz bir referandum. Ben İslam’ın silahtarlığını üstlenmiş bir milletin bu seçimden de güçlü bir şekilde çıkacağına inanıyorum. Yüz yıllar boyu din ve vatan için yaşamış bu milletin uyanışına hiçbir şey mani olamayacak.

Aynı zamanda İslam ülkelerinde yaşananlar. Afganistan, Libya, Irak ve Suriye’deki devam eden savaş. Ölen çocuklar, vatanlarından kaçan insanlar. Sahi neden savaş hep İslam toplumlarında. Neden hep Müslümanlar ölür. Neden hep savaş, kan ve haksızlıklar var. Bunun sebebi tabii İslam olamaz. Yani İslam coğrafyasında yaşanılan kargaşanın sebebi İslam değil bunun altını çizmek lazım. Bir şeyin doğru ve hak olması ayrı bir şey, hakim olması ayrı.

Osmanlı’nın son Şeyhülislamlarından İmam Kevser’inin şu sözü bize yol göstermektedir. “Sistemli ve düzenli olana batıl, sistemsiz ve düzenli olan hakka galiptir.” Osmanlının yaşadığı son evrelerde küffar tek vücut olup saldırdı hasta adam dedikleri Osmanlıya. Peki, Osmanlı imparatorluğu yenilince kaç devlet oluştu. Bu devletlerin başına kimler geçti ve neye hizmet ettiler?

Hilafet kaldırılınca Müslümanların afallamasını fırsat bilen küffar sistemli bir şekilde harekete geçti. Batılı sanayi devletleri Osmanlının toraklarını kendi aralarında pay ettiler. Tam 52 ülke kurdurlar, kurdurttular. Bu ülkeler kurulurken Osmanlı’yı yıkan satılmış hain tayfasını ve dalkavukları bir bir başlarına geçirip bu küçük devletçiklerin de kendilerine hizmet etmesini sağladır. Bu emir kulları da efendilerine hizmette hiç geri durmadı. Entrika ve oyunlarına bu şekilde devam ettiler. Bu dalkavuklar kendi yerini sağlamlaştırma adına hizmetlerine devam ederken batılı güçler hem yer altı ve yer üstü imkanları sömürmeye hem de İslam’ı kötülemek için elinden gelen tüm oyunları ve projeleri sergilemeye devam etti. Bu projeleri isimlendirmek çok kolay ılımlı İslam dersin medeniyetler ittifakı dersin vs vs…

Bu kadar entrika ya rağmen İslam’ın yükselişini durdurmaları mümkün olmamıştır. İşte tam bu noktada bana göre kendi halklarının ve dindaşlarının ölümünü hiçe sayarak 11 Eylül’ü hazırladılar. Amaç islamofobi oluşturup dinimizi kötü göstermek. Sırasıyla zamanında destekledikleri Taliban’ı kontrol edemedikleri için kötü gösterdiler arkasından IŞİD gibi terör örgütlerini besleyerek İslam’ı bir terör yatağıymış gibi göstermeye çalışıyorlar. Görünüşleri hak gibi görünen bu terör örgütleri aslında tamamen Batı’ya hizmet eden kuruluşların ötesine geçemiyorlar.

Son olarak, “Ve o inkar edenler, seni tutuklamak ya da öldürmek veya sürgün etmek için tuzak kuruyorlardı. Ve onlar, bu tuzağı kuruyorlarken; Allah da tuzak kuruyordu. Ve Allah, tuzak kuranların en hayırlısıdır.” (Enfall Suresi ayet-30)

Allahım, İslam ve milletim için oynanan tuzakları kendilerine çevir bizleri bilinçli bir kul eyle (Amin). Selametle kalın…

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ali Çelik Arşivi
SON YAZILAR