Hasan Durucan

Hasan Durucan

ARIM, BALIM, PETEĞİM

ARIM, BALIM, PETEĞİM

Kadın, kocasına dönüp gülümseyerek bir öpücük kondurmuş ve "Kocacığım, beni çok sevdiğini biliyorum. Her yere benim resimlerimi koymuşsun; çalışma masana, cüzdanına, ofisteki odana." Kocası bir açıklama yapma gereği duymuş: "Karıcığım işte senin o resimlerin, benim en büyük problemleri çözmemde en büyük yardımcı da ondan" demiş.

Kadın biraz daha şımarmış ve "Yani senin hayatında varlığım ile bir kat daha değerliyim" deyivermiş. Kocası hafif bir gülümseme ile durumu açıklamış: "Ondan değil karıcığım, ne zaman çözülmesi çok zor bir problemle karşılaşsam, senin resimlerine bakıp "Ulan, bundan büyük problem ne olabilir ki?" deyip problemi şak diye anında çözüveriyorum."

**

Lige havlu attık. Konyaspor ile ilgili yazılacak çizilecek öyle derinlemesine pek bir şey de kalmadı. Puan kayıplarından ötürü zaten herkes gergin, canı sıkkın. Hafif yüzünüzde tebessüm olsun. Birde ben canınızı sıkmak istemedim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hasan Durucan Arşivi
SON YAZILAR