Ali Çelik

Ali Çelik

AVRUPA’ DA AŞIRI SAĞIN YÜKSELMESİ

AVRUPA’ DA AŞIRI SAĞIN YÜKSELMESİ

Tarih bize bu küffarın tek millet olduğunu birçok kere öğretti. Yine oyunlar ve yine küffar tek vücut olmuş bize karşı. Oyununu kurmuş köşesinde bekleyen bir AB. Hem de öyle bir oyun ki Müslüman, Müslümanı öldürüyor daha da acısı bunu Müslümanlık adına yapıyor. Onlar yani AB sadece kurdukları oyunun başarısı ile sevinip eyleniyorlar.

Hollanda ve diğer AB ülkelerinde ( EVET ) için kapalı. Ama hayır için istediğin zaman istediğin programı yapabilirsin. Bana göre gerçek yüzlerini göstermek için az zaman kaldı. Şu an bile Avrupa’daki gurbetçilerimiz rahat yaşayamıyorlar. Hele birde türbanlıysanız sokağa bile çıkamaz durumdasınız demektir. Yakındır toplama kamplarına Müslümanları doldurmaları.

Hollanda seçimlerinde ırkçı Wilders darmaduman görünse de, son yıllarda çoğalarak artan aşırı sağcı akım bence güç kazandı ve 150 sandalyeli bir mecliste 4 sandalye ekleyerek 19 milletvekilline çıkarttı sayısını. Demokratlar sandalyesini kaybederken ırkçılar artırdı. Bana göre bu da düşündürücü bir durum. Bu bile Avrupa’da demokrasinin öldüğü anlama geliyor. Ayrıca bu ülkenin nüfusunun yüzde 30’u göçmen. Nasıl olurda ırkçı bir parti bu kadar oy alır aklım almıyor. Üstelik geçen seçimlerde oy oranı yüzde 10 iken bu seçimlerde yüzde 18’e yükseltmiş oyunu Bana göre bir hükümet kurmaları bile 100 günü bulur. Ama adam gibi bir hükümet olur mu bilemem.

Hollanda, yüzölçümü 41bin 528 kilometre kare nüfusu 17 milyon civarında. Konya’mız kadar bir ülke. Bu ülke benim Bakanıma saygısızlık yapacak kadar küstah. Sahi nereden geliyor bu özgüven. Bunlarında mı bir üst aklı var dersiniz. Küffar tek millettir sözü ne kadar da gerçeklik kazandı. Tabii büyük abilerine güveniyorlar. İş Türkiye ve Müslümanlar olunca hepsi bir anda birleşiyorlar.

Buradan tüm gurbetçilerimize sesleniyorum. Bilinçli olun oyuna gelmeyin. Kolay değil yılların birikimi ve emeği var oralarda. İkinci hatta üçüncü kuşak orada doğup büyüdü ama biz aslımızı hiç unutmayan bir milletiz Elhamdülillah. Rabbim bize ve dini İslam’a karşı oynanmış tüm oyunları bozsun ve kendilerine çevirsin.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ali Çelik Arşivi
SON YAZILAR