İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Ayağımızı Yorgana Göre Uzatalım

Ayağımızı Yorgana Göre Uzatalım

Transfer dönemi başladı ve o takım şu oyuncuyu almış bu takım şunu almış diye medyada görmekteyiz.

Ama her zaman bir gerçek var yüksek paraları harcayıp ekonomini bozduğun takdir de hep geriye düşüp durursun. Bunun örneklerini de önceki senelerde görmekteyiz. Yıldız oyuncu getirmekle sadece günü kurtarabiliriz. Bu sebepten dolayı alt yapıya büyük önem verilmedikçe hiçbir Anadolu kulübü ayakta durmayı başaramaz ve aşağılara doğru kaybolur gider. Yıldız oyuncu alıp da yerle yeksan olan bir çok kulüp mevcut. Avrupa’da dahi hiçbir başarı elde edilemeyen takımları görmekteyiz.

Konyaspor bu sebepten dolayı ayağını yorgana göre uzatmakta. Bunu da başkan söyledikleriyle ispat ediyor. Konyaspor’un bir kuruş dahi dışarıya atılacak parası yoktur. Transfer sırf taraftarı memnun etmek için yapılmaz. Eksik olan mevkilere gereksinim varsa yapılır. Aynı şekilde mevcut kadronuzdaki oyunculara iyi bir teklif geldiği zaman hiç beklemeden kar edecekseniz oyuncunun bana göre gitmesine izin verilir.

Temsilcimiz gerekli olan yerlere transferlerini yapmaya başladı. Bunlardan birisi de Serdar Gürler. Serdar oyun kapasitesi olarak Konyaspor’a yarar sağlayacak oyunculardan birisidir. Umarım geçen sezon Antalya’da yaşadığı sakatlıkları Konyaspor’da yaşamaz ve takım için faydalı olur.

Önceliği bana göre Konyaspor’un forvet arayışı olması gerekiyor. Nedenine gelecek olursak yıllardır Konyaspor takımı hep gol atacak oyuncuyu bir türlü bulamamıştır. Aldığımız oyuncular ya vasat yada kalitesini ortaya koyamadan ve Konyaspor’a hiçbir katkı veremeden gitmişlerdir.

Bir diğer konu Konyaspor yönetiminin Federasyona bu sezonun isminin Süreyya Ege sezonu olması için bir teklifte bulunacağı konuşuluyor.

Süreyya Ege’nin kim olduğunu bilmeyenler için Konyaspor Gençlerbirliği kulübünün kurucusudur. Bu sebepten dolayı Konya için önemli bir yere sahip bir kişidir.

Bundan önceki sezonlara bakacak olursak şimdiye kadar Federasyon altı kişinin ismini vermiştir. Umarım iyi bir değerlendirme yapılır ve bu sezon Süreyya Ege sezonunu Federasyon kabul eder.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR