İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Balık Baştan Kokar

Balık Baştan Kokar

Geçen hafta oynanan Gaziantep maçından hiç bir farkı olmayan bir maç izledik pazar günü. Ne yaptığını bilmeyen şuursuz şekilde birbirlerine pas veren oyuncu grubuyla ne olmasını bekliyorduk ki. İstatistiklere bakacak olursak Konyaspor o kadar da kötü bir oyun oynamamış gibi gözüküyor. Fakat  maçı canlı izleyince istatistiklerin bir önemi olmadığını görüyoruz.

Başakşehir kulübü Konyaspor’dan beş gömlek üstün olunca sonuçta ortada gözüküyor zaten. Ömrü hayatında sadece ligde iki kere rakibine karşı galip gelmek rakibin sizden daha iyi olduğunu gösteriyor zaten.

Maça başlamadan önce zaten sakatların fazla olması bir de üstüne Ömer Ali, Musa ve Ahmet Çalık’ın son anda kadrodan çıkarılmasıyla as kadronun yarısı değişmiş oldu. Eldeki oyuncularda vasatı aşamayınca sonuç bu şekilde gerçekleşti.

Başakşehir maçına başlamadan önce zor bir seriye girdiğini gördüğümüz Konyaspor’un sırasıyla Başakşehir, Fenerbahçe,Kasımpaşa ve Alanya maçları gerçekten Konyaspor’un sıralamasını belli edecek maçlar olarak gözüküyor. Fakat İsmail Kartal’ın dediği gibi eldeki kadro bu. Fakat İsmail Kartal’ada sormak lazım sen bu kadroyu bilerek ve isteyerek geldin zaten Konyaspor’a. Bu oyunculardan nasıl bir galibiyet beklenebilir bu maçlardan göreceğiz. Ben kendi adıma pek umutlu değilim. Çünkü oynanan oyun kimseye tat vermiyor. Bunun bir diğer sebebi ise teknik direktör. Sahaya çıkardığı ilk on birin içinde ısrarla oynattığı Fenerbahçe’den aldığımız Oğuz Kaan’da neden ısrar ettiğini anlamış değilim. Bu oyuncunun yerine alt yapıdan bizim gençlerimizden biri oynayamaz mıydı? Bir de hocanın üç oyuncu değiştirme takıntısı var sanırım. Dakikalar ilerlediğinde zaten yenik durumdasın Milosevic ve Daci’yi alsa iyi olmaz mıydı. Hocada şunu da görmekteyiz bir Milosevic takıntısı oluşmaya başladı sanırım. Konyaspor’un en iyi oynayan oyuncusunu maça almamakta ısrar ediyor.

Sonuca bakacak olursak Konyaspor kulübünün asıl sorunu yönetim. İki sezondur düşme korkusu yaşatan bu takım anlaşılan bu senede aynı senaryoyu yaşatacak tüm Konya’ya. Yönetim diyorum çünkü sezon başında limiti aşmayalım diye kaliteli oyuncu almayınca bu sonuçlara da zaten hazırlıklı olmalıydık. Bu sebepten dolayı Konyaspor’da çok teknik direktör gider ve bir o kadar da gelir.

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR