İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

BAŞKAN HİLMİ KULLUK’A PARA KONUSUNDA GÜVENİYORUM

BAŞKAN HİLMİ KULLUK’A PARA KONUSUNDA GÜVENİYORUM

Konyaspor sezon sonunda ligin kaçıncı sırada tamamlar, kaçıncı olur, şimdiden ahkam kesmenin anlamı yok. Tek bildiğim ve inandığım Aykut Kocaman’lı bir Konyaspor asla düşme korkusu yaşatmaz, hani biz de bir söz vardır. Ne ondurur ne güldürür, Aykut Hoca da futbol mantalitesi ile tribünleri dolduran onbinleri coşturacak bir futbolu asla oynatmaz. Ama eninde sonunda puan ya da puanları almayı bilir.

Futbol gerçeğinde sonuç tabela ise Aykut Hoca’nın tabelası Konyaspor’da hep başarılı olacaktır. Bu kulübün sadece futboldaki yüzüdür. Bugün son günlerde İttifak’ın Konyaspor’a sponsor olup olmayacağı konusundaki yeni gündemle ilgili görüşlerini sizlerle paylaşacağım.

Bu şehirde başkan Hilmi Kulluk’u tanıyandan tanımayana para konusunda tek bir Allah’ın kulu çıkıp da tek olumsuz bir cümle söylemiyor, zira tanıdığımız kadarıyla kimse başkana böyle bir şey söyleyemez.  Parayı çok iyi yöneten Hilmi Başkan, bence bu sezon hiç kimsenin tahmin etmediği çok sessiz ama sonuçta tam isabet denilecek bir yol izliyor. Farkında mısınız Konyaspor’un bu sezonki sponsor maliyetleri yeşil-beyazlı kulüp tarafından net olarak açıklanmadı. Ama duyduğumuza göre sponsorluk noktasında önemli bir gelir elde edilmekteymiş. Futbolun kan ağladığı, ekonominin can çekiştiği bu dönemde sponsor geliri bulmak her babayiğidin harcı değil.

İşte para denince gözü kapalı güvendiğim Hilmi Başkan, yine turnayı gözünden vuracak gibi. Rakamlar açıklandığı zaman ülkenin içinde bulunduğu özellikle de milyonların tutkusu futbolda kulüplerin büyük küçük demeden kan ağladığı günümüzde size iddialı bir cümle söyleyeyim Konyaspor para basıyor.

Onun için biz Konyasporlu taraftarların önce takımımıza ve bizi yöneten insanlara güvenmemiz gerekir. Toplumda şu anda en büyük sorun belki paradan önce bir birimize olan güvenimiz. Bu yüzden böylesine kritik bir ortamda hele hele İttifak Holding’in Konyaspor’a sponsorluğu gündemdeyken yapıla tartışmalara cesurca atlayıp ben Hilmi Kulluk ve yönetiminin yanındayım diyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR