İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

BİR PUAN İYİDİR

BİR PUAN İYİDİR

Haftalardır kötü oyun oynayıp puan alamayan Konyaspor bu hafta en azından oyun olarak biraz toparlanmış göründü.  Ligin geri kalanında da takım bu görüntü içinde üç aşağı beş yukarı oynayacak gibi duruyor.

Yirmi bir kişilik kadro açıklandığında Makedon golcü Jahovic’in kadroda olmadığını görünce Aykut Hoca’nın ilk neşteri bu oyuncuya vurduğunu gördük. Göztepe‘de çok iyi işler yapan Jahovic Konyaspor’a geldiğinden beri bir türlü istenileni veremedi. Bu diğer futbolculara da bir uyarı niteliğinde olduğunu düşünüyorum. Jahovic kadro dışı kalsa da Yatabare‘nin de ondan kalır yanı yok diye düşünüyorum.

Bakalım zaman neyi gösterecek. Maça gelecek olursak dokuz haftadır galip gelemeyen bir takım olan Konyaspor‘la ligin ikinci yarısı iyi bir çıkış yakalayan Ankaragücü maçının skorunu da belirlemek biraz zor olsa gerek. Fakat cumartesi Göztepe ve Akhisar‘ın yenilmesi iki takımada yaramış olsa gerek ki maç ortada ve iki takımında birer puana razı olmuş gibi gözükmesiydi.

Bu maçta biraz daha derli toplu maç oynayan temsilcimiz bir puana razı olup puanını 37’ye çıkardı. Kim ne derse desin önümüzde oynanacak Galatasaray maçından puan ya da puanları almak zorundayız. Bu iş içinde futbolculara ve teknik heyete çok iş düşmekte. Aykut Kocaman’ın takımı nasıl bir motivasyonla hazırlayacağını hep beraber göreceğiz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR