İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Bir Sezonun Patlaması

Bir Sezonun Patlaması

Konyaspor rakiplerinin puan kaybettiği haftada Başakşehir’i kendi evinde yenmesiyle hem kendine hem de taraftarlarına bir oh çektirdi.

Neredeyse tüm sezon boyunca taraftarlarına ecel terleri döktüren Konyaspor bu sezon hiç bir maçta rakiplerine iki golden fazla gol atamamıştı. Pazartesi akşamı oynanan hem de ligin lideri konumundaki Başakşehir’e bir maçta dört gol atarak ta kendine gelmiş oldu ve bir sezonun patlamasını yapmış oldu.

Bütün otoritelerin biz de dahil olmak üzere Konyaspor için düştü gözüyle baktığımız canımız Konyaspor bu galibiyetle ligde kalma adına çok değerli bir üç puanı hanesine yazdırmayı bildi.

Fakat bir sezon boyunca hem taraftarların hem bizlerin forvetsiz çıksak sahaya bundan daha iyi olur dememize rağmen Bülent hocanın da farketmesiyle sahaya forvetsiz çıkan ve ileri uca Ömer Ali Şahiner ve Miya ile başlaması isabet bir karar olduğunu her kez görmüş oldu.

İlk yarının hemen başında Miya’nın eline çarpan topu Cüneyt Çakır penaltı noktasını gösterdikten sonra hemen her kez bu maçta gitti gözüyle baktı. Fakat ne olduysa golden sonra oldu ve Konyaspor ayrı bir görüntü sergiledi. Bütün istatistiklerde Konyaspor hep öndeydi bunu da hak etti. Fakat ne diyeyim maç üç üçe gelince yine ecel terleri dökmeye başladık. Ama imdadımıza Jonsson’un öyle bir Skubic’e pas atmasıyla sahadan galibiyetle ayrılmış olduk.

Artık önümüzde iki final maçı kaldı. Hiç bir takımı önemsemeden kendimiz için Konya halkı için oyuncular ellerinden geleni yapacaktır.Fakat Miya’nın Trabzon maçında cezalı olması Konyaspor için bir handikaptır. Umarım yerinde oynayacak oyuncu Miya’yı aratmaz.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR