Efe Şar

Efe Şar

Bize her mevsim yaz...

Bize her mevsim yaz...

 

100. Yılımızda Camia olarak takımımıza çok güveniyoruz. Fakat gerçekçi olmakta fayda var sevgili okurlarım.  Bu sene beklentilerimizi çok yükseltmeden en azından düşme korkusu yaşamak istemiyoruz.  Konyaspor son başkanlık seçimiyle beraber büyük bir krizi atlattığı gerçek. Camia olarak daha güzel günler göreceğimizi düşünüyorum. Fatih Özgökçen'in bu zor görevi şehirle beraber başaracağından da eminim. 

Süper Lig her sene olduğu gibi bu sene de zor geçecek. Takımlar bu sene açıkçası çok güçlü görünüyorlar. Bu sene ligde keskin kopmalar bekliyorum. Her yıl soğuk havalarda karşılaştığımız Sivassporla bu senenin şansına yaz aylarında karşılaştık. O soğuk Sivas deplasmanları artık geride kaldı inşallah. Sivas derken bile insanın içi titriyor. Bu soğuk havanın avantajını hep kullandı Sivas ekibi. Sivasspor Avrupa maçlarından dolayı sezona hazır bir ekip. Buna karşın Konyaspor da başabaş bir mücadele koydu. Maçın ilk yarısında ileri uçta becerikli olabilseydik 2. Devreye galip başlayabilirdik. İlk 45 dk'ya ek olarak diri bir takım olarak göründüğümüzü eklemek isterim.  Bu enerjimizi 90 dakikaya yayabilmek çok değerli. 

2. Yarı ile ilgili şunu belirteyim. Her karara itiraz eden bir Sivasspor vardı. Hatta itirazı öyle abarttılar ki İlhan Hocanın eşortman takımının renklerini kendi formalarına benzetiyorlar diye hakem kararıyla değiştirdiler. Garip bir oyuncu grubu var Sivasın... Fakat disiplinden kopmayan Konyaspor galip gelmesini bildi. 
Sezona 3 puanla başlamak güzel. Sivas deplasmanından 3 puanla dönmek daha güzel... 

Kışlar sizin olsun bize her mevsim yaz...

Önceki ve Sonraki Yazılar
Efe Şar Arşivi
SON YAZILAR