Ahmet Öztemel

Ahmet Öztemel

 BİZİ ÖLDÜRCEN Mİ ÇILDIRTCAN MI SN. YILMAZ?

 BİZİ ÖLDÜRCEN Mİ ÇILDIRTCAN MI SN. YILMAZ?

Atiker Konyaspor resmi sitesi ne güzel açılıyor; “KONYASPOR GELİYOR BAK!”

Çift kupalı şampiyonuz ya, gelen başarılarla borcu sıfırlamış, takımın iskeletini ve oyun sistemini oturtmuş, imrenilen ve yeni başarılara aday gösterilen bir takım olmuştuk ne güzel. Oralardan ligin ilk yarısı sonunda küme düşme hattında olmak mevcut yönetimimize nasip oldu. Düne takılırsanız yarını kaçırırsınız derler ya takılmayalım, müthiş iddialarla yapılan bugün gönderme derdinde olduğumuz müthiş! transferlerin nasıl geldiğini boş verelim; bugüne bakalım kısaca. Gönderilen oyuncular cebine uçak bileti konunca gitmiyorlar, uzlaşmazsanız karşınıza UEFA dosyası olarak çıkıyorlar  yarınlarda.

İkinci yarı öncesi tüm takımlar takviyeler peşinde. 15 puan önümüzdeki Göztepe Poco’yu kaptı elimizden. 11 puan yukarımızdaki Demir Grup Sivasspor Paul Pap (Karabük); 10 puan önümüzde ve 328 milyon lira borçla uğraşan, başkanlarına 50 milyon lira borçlu Bursaspor Grazov (Karabük) ve Moussa Sow; Evkur Malatya Berk Yıldız (Elazığ); Kasımpaşa İlhan Depe; Akhisarspor Bilal Kısa (Bursa) ve Seleznov (Karabük); Alanyaspor Barış Başdaş (Karabük); Osmanlıspor Yalçın Ayhan (Malatya), Ceyhun Gülselam (Karabük) ve Lumanza Lembi (Norveç/Stabaek); altımızdaki Gençlerbirliği Deniz Yılmaz (Bursa) ve Aydın Karabulut (Antalya); Karabükspor Ergin Keleş (Sivas) ve Adam Stahl (Norby) transferlerini gerçekleştirdi; çalışmalar devam ediyor. Bursaspor parasızlık nedeniyle gerçekleştiremediği planlanan transferleri yapma derdinde, önümüzdeki yılların ekibi için 100 kişilik liste oluşturdu. Karabükspor’dan transferimiz Mustapha Yatabare verimli olacak düşüncesindeyim ama kesinlikle yetmez. Bunu teknik direktörümüz Sn.Mehmet Özdilek de dile getiriyor sürekli, birkaç transfer daha istiyor, geç kalındığını haykırıyor da duyan yok.

Sn. Başkan; sakinliğiniz korkutuyor beni. Şarkı sözü gerçek olacak endişesindeyim, ya fücceten öldüreceksiniz ya da çıldırtacaksınız. Birinci transfer döneminde geç kaldığınızı söylemiştiniz, şimdi de geç kalıyorsunuz. Bildiğiniz var, güvendiğiniz var, bizde olmayan futbol bilginiz var ve bu nedenle rahatsanız söyleyin biz de rahat olalım. Başarı mirası bittiği gibi ekonomik miras da bitti de parasızlık nedeniyle transfer yapamıyorsanız ki hiç mümkün görünmüyor onu da bilelim. Lütfen kongre yapmıyorsunuz bari transfer yapın. Geçmiş yılların emeklerine, hepimizin hayallerine yazık etmeyin. Oyuncular gelecek, kente alışacak, birbirlerine alışacak, oyun sistemi ve taktik çalışmaları yapacak, uyum sağlayacak lige kısa süre kala; zor başkan zor. Tarih affetmez inanın sizleri tekrar eski günlere dönersek. Saygı ile.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Ahmet Öztemel Arşivi
SON YAZILAR