İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Bu gidişat iyi değil

Bu gidişat iyi değil

Her gün her sabah uyanıp kalktığımızda Konyaspor adına üzücü olaylar yaşanmaya devam ediyor. Her ne kadar hocanın gönderiliş zamanı yanlış olsa da artık onu geçtik sıra oyunculara geldi ve teker teker gitmeye başladılar. Bunun arkasında ekonomik nedenler mi yoksa farklı olaylar mı var orasını biz bilemeyiz. Zaten karşımızda da bunu anlatacak yetkili kimseyi de bulamıyoruz. Lakin gidenlerin yerine de oyuncu almadığınız zaman ister istemez taraftar isyan ediyor etmeye de devam ediyor. Bunun son örneğini Bytyqi de yaşamız olduk. Hafızamızı şöyle bir yoklarsak bundan daha bir hafta önce Konyaspor’un kıymetli başkanı televizyona çıkıp Sehic ve Bytqi’de sözleşmemiz an meselesi ailelerini bekliyoruz demişti. Bunu tek yetkili olan başkandan duymuştuk. Ama gelin görün ki oyuncular teker teker gitmeye başladı. Yok sekiz numara yok on numara alacağız diye taraftarı oyalayıp duruyorlar.

Arkadaşlar bu gidişat iyi değil daha önceki yazılarımda da belirttiğim gibi hocayı gönderdiniz. Sıradaki suçlu kim onu bulacaksınız. Ondan sonrada diyeceksiniz ki biz bu işi elimize yüzümüze bulaştırdık. Şimdiye kadar ben hiç hatırlamıyorum taraftardan tepki gelecek diye tribün kapatmak ne oluyor. Batı tribününü kapatınca sorunlar düzelecek mi? Kaçabilecek misiniz o taraftardan?

Yukardaki sorunun cevabını yine ben vereyim. Nede olsa cevap verecek yetkiliyi bulamıyoruz. Düzelmez arkadaşlar inanın düzelmez. Bu yönetim geldiğin de İlhan Palut’un mirasını yediler. Şu an miras bitti ve ne yapacaklarını kendileri de bilmiyor. Neymiş Konyaspor’un üstün menfaatlerini gözetildiğinden dolayı hoca ile yollar ayrılmış. Bu üstün menfaat dediğiniz ne peki genç oyuncu oynatmadığı içinmiş miş miş miş. Peki yeni gelen hoca ile nasıl anlaşıldı. Genç oyuncu oynatma sözü almışlar büyük ihtimalle. Bunu da maçlarda görüyoruz. Dakikalar seksen olduğunda sahaya Mehmet Büyüksayar’ı sürüyor. O genç oyuncu zaten skor da geri plandasınız üstüne bir de oyuncuyu sahaya sürerseniz kaybetme olasılığınız daha fazla olmuyor mu?

Bugün oynayacağımız İstanbulspor maçı o kadar önemli ki alt tarafa mı gideceğiz yoksa ortalarda mı kalacağız öyle bir sonuç olacak. İnşaallah sahadan galip ayrılırız yoksa yenilgi şehri ve takımı daha da geriye götürür ve istemediğimiz sonuçlar alırız.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR