İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Bu hafta böyle oldu…

Bu hafta böyle oldu…

Ligin dördüncü haftasına kadar iyi bir Konyaspor sahada izlemiştik. Rakip ise istenileni verememiş ve Konyaspor maçını bir çıkış maçı olarak görmekteydi.

İyi oynayan takım Giresunspor’du.

Mücadele eden takım Giresunspor’du.

Maçın hakedeni de Giresunspor’du.

Ama mücadeleci olmak,iyi oynamak yetmiyordu futbol kuralları içinde. O son golü atamadığınız takdirde sahadan galip ayrılamazsınız.

Konyaspor açısından bakacak olursak da deplasman alınan bir puan iyi gözüküyordu.

Hem de iyi bir mücadele edemeden sadece rakip kale önün de hatırladığım kadarı ile tek bir pozisyonumuz var.

Bizim açımızdan kötü bir oyunla bir puan almak sevindirici bir durum.

Önceki haftalarda derli toplu oynayan takım gitmiş sanki başka bir takım gelmiş gibi bir maç izledik.

Güzel olan taraf ise bu kadar kötü bir oyunla sahadan bir puanı kapmaktı.

Oyunda gerçekten defan hattımızın kusursuz oynamasıydı. Abdulkerim ve Ahmet Çalık’ın iyi bir ikili oluşturması takımımız ve seyirci adına umut verici.

Ama diğer oyuncu grubu için bu maç özelinde bunu söylemek pek mümkün değildi. Orta sahadan üçüncü bölgeye top dahi taşıyamadık. Orta sahanın bu kadar kötü olması ve yerlerine yedek kulübesinde pek de alternatifleri olmaması bizim için biraz kötü bir durum.

Yeni alınan transferimiz Ahmet Hassan’ın bu kadroda ilk onbir de oynaması takım için bir avantaj olabilir. Bunun içinde hocanın Cikaleshi ile birlikte Ahmet Hassan’ın beraber oynamasının bir yolunu bulması gerekiyor.

Önümüzde takvim sıkışıklığından dolayı Perşembe günü oynanacak bir Trabzon maçı var. Bu maça daha iyi hazırlanıp hem galip gelmemiz hem de yenilmezlik serimizi sürdürmemiz gerekiyor.

Eğer üst sıraları düşünüyorsak rakiplerimizin de puan kaybettiği bir hafta olması Konyaspor için artı bir durum olmasıdır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR