İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Bu Kadar Karın Ağrısı Yeter…

Bu Kadar Karın Ağrısı Yeter…

Bir maç izlerken insanın karnına bu kadar ağrılar girer mi? Pazar günü oynanan maçta aynen böyle bir maç oldu. Doksan dakika taktik olmayan kaleyi sadece bir kez topla buluşturan birbirine pas dahi veremeyen verdiğini rakibe kaptıran bir maç izledik. Şu da bir gerçek ki rakip Konyaspor’u iyi uyuttu ve nerdeyse kalemize gelmeyen rakip o son dakikalarda Eray’ın kurtarışları olmasa sahadan galibiyetle ayrılmasını bilecekti.

Bu arada maçtan sonra hocanın açıklamasına göre iyi top oynamışız ve şanssızlıkla sahadan beraber ayrılmışız. Yenemiyorsan yenilmeyeceksin diye laflar etti. Hoca herhalde başka maçtan bahsediyor ya da biz başka bir maç izlemişiz.

Lig başlamadan önce buradan İsmail Kartal’ın bu kadro için pek fazla yapacağı bir şey yok demiştik. İlk yarı bitene kadar toplanacak puanlar hocanın hanesine artı koydurur diye dillendirmiştik. Fakat hoca iyi ki lig hemen başlar başlamaz geldi. Eğer daha erken gelseydi inanın bu takımı komple bozar ve takımı dibe sokardı. Hocanın gittiği takımlarda bunu da görmekteyiz. Ocak ayında yapılan transferlerden kaçının hocanın yaptığını ve kaçının da yönetimin yaptığını irdelemek bizim işimiz değil. Lakin yapılan transferler ortada. Takıma hiçbir katkısı olmayan kendi takımında dahi doğru dürüst oynamayan oyuncuları getirmeleri hangi akla mantığa sığar biz bunu sorgularız. Yapılan yanlış transferlerin kulübü ne kadar aşağıya kadar bunu mali açıdan söylüyorum her kez görmekte.

Bize her sene kümede kalma savaşı yaşattıran yönetime de buradan ayrı cana teşekkür ederim. Bu başarı büyük olsa gerek hala koltuklarında rahatça oturmasını biliyorlar ve gitmeye de hiç niyetleri yok. İnanın başkansız bir yönetim olsa Konyaspor bu durumdan daha rahat bir durumda olur.

Artık sözün bittiği yere geldik ve ilk yarı bu oynana maçla bitti. İkinci yarıyı bay geçeceğimiz ilk haftayı saymazsak Konyaspor’un önünde iki haftalık bir boşluk var. Umarım bu haftaları takım iyi değerlendirir ve ikinci yarıya daha umutla ve taraftara da umut vererek başlarlar. Zaten hocayla devam edileceğinden varsayarsak takımı bir an önce ayağa kaldırmanın yollarını aramalılar diye düşünüyorum.

Bizimkisi bir temenni gerisi yönetimde ve teknik ekipte

Yolumuz açık olsun inşallah.

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR