Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Bu mağlubiyet yönetime yazar!

Bu mağlubiyet yönetime yazar!


Amir ve Zymer'in transfer olarak ayrıldığı haftada İstanbulspor'u konuk eden Konyaspor, maçtan 1-0 mağlup ayrıldı. Galibiyeti unuttuğu evinde üstüste 3. mağlubiyetin alınması, hoca değişikliği konusunda alelacele karar veren ancak transferler için çok geciken yönetime yazar, net..!!


Mücadeleye son derece tutuk başlayan Konyaspor, solda Michalak sağ kanatta da Muric ile kanatlarda hiç etkili olamadığı ilk yarıda organize olmakta hatta gol silahı Mame Diouf'u topla buluşturmakta inanılmaz güçlük çekti..


Orta sahada hakimiyeti de sağlayamadığı ilk yarıda silik bir hücum görüntüsü sergilenmesi gerçekten inanılmazdı. Sürekli top kayıpları yapılması organize atak geliştirilmesini engelleyen en önemli faktör olarak göze battı..


31'de Bruno kendi çabasıyla girdiği ceza sahasında topu kalecinin üzerine nişanlayınca top kornere gitti, ilk yarının ilk etkili atağında gol kaçtı. 38'de Çekiçi sert vurdu kaleci çeldi seken topu defans son anda çizgiden çıkardı, tekrar doldurulduğu pozisyonda rövaşata yapan Diouf topu auta attı bu da tek gol pozisyonu oldu ilk yarı adına. Ayrıca etkili bir pozisyon da rakibin vardı ki Sehic gole geçit vermedi..


Evinde oynamasına rağmen adeta deplasmanda oynar gibi bir anlayış sergilenmesini anlamakta güçlük çektiğimiz ilk yarıda en tuhaf olanı da kontrataklarda dahi hücumda çoğalamamaktı ve ne yazık ki bu durumu kenarda izleyen Stanojevic hiç müdahalede bulunmadı..!


Maçın 2. yarısında etkisi hiç görülmeyen Muric kenara alındı Pavicic girdi. Michalak sağ kanada geçerken,bu yarıya ilk yarıya nazaran daha etkili başlayan Konyaspor oldu. 60'da Paz-Oğulcan ve Ahmet Oğuz-Cebrail değişiklikleri yapılması mecburiyetten mi yoksa müdahale yapılsın amacıyla mı oldu bilmem ama özellikle Cebrail değişikliği enteresandı..!


Ve o Cebrail'in müdahale etmek isterken kendi kalesine attığı topla İstanbulspor 67'de 1-0 öne geçti.


Konyaspor'un son 13 maçta kalesinde gördüğü 20. gol oldu bu..!!


73'de Çekiçi oyundan alındı yerine İkpeauzu dahil oldu, gol lazım olan ve bunun için de organize atak yapması beklenen Konyaspor top yapacak bir adamı oyundan aldı..!


Son bölüme şuursuzca ataklarla giren Konyaspor, son iki maçta 4'er gol yiyerek mağlup bitiren İstanbulspor defansını aşamadı..


Bu mağlubiyet hoca konusunda alelacele karar veren ama transferler konusunda çok geciken yönetimin eseridir, net..!!!


Evinde üstüste 3. mağlubiyetini alan Konyaspor için artık tehlike sinyallerini geçtik, feryatlar duyuluyor..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR