İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Bu Sezonda Böyle Geçti…

Bu Sezonda Böyle Geçti…

Her sene olduğu gibi bu sezonda takımımız son haftalara girilirken lig de kalmayı garantiledi.

Fakat artık başımızı öne koyup nerelerde hata yaptığımızı düşünmemiz gerekiyor ve gelecek sezon için önlem alınması lazım. Her sene çekirge misali bir sıçrar iki sıçrar üçüncüde Allah korusun bir bakmışsınız kendinizi bir alt ligde bulmuş olursunuz.

Farkındaysanız önceki yazımda da belirtmiş olduğum gibi belli bir kulüpler var. Bu kulüpler yıllardır ne uzadı ne kısaldı. Ligin müdavimi olan yani alt sıralarda demek istediğim hep aynı kulüpler. Yönetim olarak hiçbir varlık gösteremeyen ve hatta üstüne bir ton borç yapan yöneticiler olduğu sürece Türk futbolu hiçbir zaman ilerleyemez. Belli bir grubun telkinleriyle başa gelen bu kişiler birilerinden icazet almadan o koltukları bırakamazlar ya da bıraktırmazlar.

Konyaspor yönetimi lig de kaldığımız kesinleştikten sonra bir kongre kararı alınıyor. Umarım taraftarın ve Konya şehrinin istediği gibi tezahür eder ve işi bilen Konyaspor için çalışan bir yönetimin gelmesi her kez için hayırlı olur. Haaa şu da olabilir kimse yönetime gelmek istemezse ya da son dakika da birileri çıkarsa mevcut yönetim önceki kongrelerde olduğu gibi devam etme kararı alabilir. Buna şaşırırmıyız? Tabi ki hayır. Çünkü örnekleri geçmişte gözüküyor.

Kongre kararı alındıktan sonra ve başa geçecek yönetim Konyaspor’un yüzüncü yılında takımı daha iyi yerlere getirebilmek için bir an önce teknik heyetle de istişare edilip takımda kalacak ve gidecek oyuncuları bir an önce belirleyip yol alınması gerekiyor.

Gelecek sezon Konyaspor şehri için daha büyük başarılar yakalanacağı bir sezon olur inşaallah.

Bu arada İslam Aleminin ve Türk dünyasının mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik eder sağlık ve esenlikler dilerim.

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR