Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Çok daha fazlası..!

Çok daha fazlası..!

Konyaspor evinde ilk maçında az sayıda seyircinin geldiği İstanbulspor karşısında uzun süre mağlup götürdüğü mücadelede 1 puanı son dakikalarda kurtardı az sayıdaki taraftar gole çok sevindi belki ama hüzün çok daha fazlasıydı aslında..!

Sezonun ilk maçında evinde İstanbulspor'u ağırlayan Konyaspor, belki de uzun yıllar sonra ilk kez bu kadar az sayıda taraftarı önündeydi manzara gerçekten çok ama çok üzücüydü..

Maç neredeyse golle başlayacaktı sağdan gelen topa arka direkte Yunus Mallı kafayla uygun pozisyonda topu üstten auta attı..

Baskılı başlayan taraf Konyaspor'du ancak İstanbulspor ilk tehlikeli atağında 5. dakikada golü bulan taraf oldu, organize gelişen atakta ne defansın ne de kalecinin hiçbir reaksiyon gösterememesi mağlup duruma düşülmesine neden oluyordu..

Kaleci Paul Bernardoni için de kalesine gelen ilk atakta ilk şutta gol yemesi büyük talihsizlikti..!

Golden sonra bir türlü toparlanamayan Konyaspor, istediklerini sahaya yansıtamıyor, topla daha çok oynuyor rakibi adeta sahasına hapseden Konyaspor ilk yarıda gol atamayınca soyunma odasına 1-0 mağlup giriyordu..

Müsabakanın 2. yarısında da tıpkı ilk yarıda olduğu gibi golle burun buruna gelindi ancak İstanbulspor kalecisi Jensen izin vermedi..

İlk yarının kopyası oynanıyordu 2. yarıda da ve daha fazla dayanamayan Stanojevic hoca oyuna müdahale etti 56'da Yunus Mallı çıktı Cicaldau ve Muriç de yerini Michalak'a bıraktı..

73'de Ali Yaşar kırmızı kart gördü İstanbulspor 10 kişi kaldı, bu dakikaya kadar kayda değer bir not alacağımız pozisyon yaşanmaması durumun net özetiydi aslında..

İstanbulspor duran her topta oyunu o kadar geç başlattı ki artık iş çirkinleşmeye başlamıştı doğrusu ve 78'de saha karıştı oyuncular birbirine girdi neticede 2 kırmızı 2 de sarı kart çıktı..

Adil Konyaspor'da kırmızı kart gören isim olurken, zaten Calvo'nun yokluğunda sıkıntı çeken defans tandemi iyice bozuluyordu..

Konyaspor'un 10, İstanbulspor'un 9 kişi mücadele ettiği son dakikalarda beraberlik golünün gelmesini bekleyen taraftarlar 86'da rakip ceza sahasında topa harika dönerek vuran Cikalleshi'nin golü ile havalara uçtu..!

Uzatma dakikalarında Ahmet Oğuz'un elle oynaması ile oluşan penaltı yürekleri ağıza getiriyordu neyse ki kaleci Bernardoni gole geçit vermedi..

Mağlubiyetten kurtulunması güzeldi evde ama gerek oynanan oyun, gerekse sezonun ilk maçında tribünde seyirci azlığı gecedeki o gol sevincinden çok daha fazlasıydı..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR