İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

DEMİR ATTIK YALNIZLIĞA

DEMİR ATTIK YALNIZLIĞA

Artık satırlarda boş yazdıklarımızda boş her şey boş. İnanın bu sayfa köşelerinde benim gibi yazanlar her hafta aynı şeyleri yazmaktan usanmıştır bıkmıştır. Hafta sonun da yönetimin Aykut Kocaman ‘ın görevine son vermesinden sonra yerine hızlıcana yeni bir teknik patron getirmesiyle günü kurtarmaya çalışmıştır. Fakat bilmedikleri bir nokta var bu teknik değişim kendilerinin de sonu olacaktır. İşi bilmeyip ısmarlamayla kulübün başına birisini getiriyorsunuz ondan sonrada böyle ligin dibine demir atıyorsunuz. Başkanın dediği gibi ben mi çıkıp oynayacağım diyebilmekte ayrı bir gaflettir. Geçen hafta o soğuğa rağmen stadın az da olsa dolmasıyla maçtan sonra da Aykut istifa demeleri taraftarın bir sonraki maçta da yönetimi istifaya çağırması kadar doğal bir durum yoktur. 
***
Göztepe maçı bitmeden taraftarın yönetimi istifaya davet etmesi normal bir şey. Fakat bilmedikleri bir durum var. O yönetimde olan arkadaşlar maç bitmeden stadı terk ettiklerini bilmiyorlardı.
Maça gelecek olursak Konyaspor ‘un en kötü şansı kendi evinde Göztepe gibi iyi bir takıma karşı oynamasıydı. Göztepe takım olarak ta teknik ekip olarak ta iyi oyunculardan kurulu bir takım. Futbolda hoca değişimleri her zaman ilk maçta etkisini gösterir fakat Konyaspor takım öz güveni kaybolmuş bir takım olduğu için Bülent Korkmaz ‘ın işi gerçekten çok zor. Taraftarın ve biz basın çalışanlarının ligin ilk yarısı defalarca bu kadro yetersiz dememize rağmen ağzı kulaklarında lafları dinlemeyen yönetimin kabahatidir bu sonuçlardan. Bir de Ankaragücü takımına bakmalarını tavsiye ederim. Transfer döneminin bitimine az bir süre kala transferleri nasıl yaptıklarını görsünler. Görsünler ki Fenerbahçe gibi bir takımı nasıl yendiklerini izlesinler. 
***
Bu takımda isim vermeyeceğim ama Konya şehrinin takımda görmek istemediği oyun kalitesi olarak ta Konyaspor ‘a hiçbir şekilde katkı sağlamadığı oyuncular var. Belki bu sezon ligde kalırız inşallah. Ama gelecek sezon bu oyuncularla kesinlikle yollarımızı ayırmamız lazım. Bu hafta aşağıdaki takımların kazanıp Konyaspor ‘unda kaybetmesiyle baraj biraz daha yukarı çekildi.
Gelecek hafta zorlu bir Kayserispor maçı var. Hadi diyelim Konyaspor kendi evinde baskıdan dolayı kazanamıyor. Deplasmanda kazansınlar diye umut edelim. Nede olsa umut fakirin yoldaşıdır derler büyüklerimiz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR