Mustafa Balkan

Mustafa Balkan

Demokrasi Bayramınız Kutlu Olsun!

Demokrasi Bayramınız Kutlu Olsun!

Türkiye’de 15 Temmuz 2016 Cuma günü saat 22 sularında başlayan darbe girişimi, 160’ın üzerinde ölü verilerek önlendi.

Daha önceki darbelerde olduğu gibi Türk halkı, TSK’da yuvalanan Paralel Cuntalara sessiz kalmadı ve kendisini yöneten seçilmiş Millî İrade’ye meydanlara inmek suretiyle sahip çıktı.

Konya’da ise Jandarma Bölge Komutanlığı önünde toplanan sivil ve yarı resmî arabalar, kapıyı tutmak suretiyle askerin çıkmasını önleyerek daha fazla kardeş kanı akıtılmasının da önüne geçerek büyük bir cesaret örneği gösterdi.

Bu açıdan da halkımızı kutlamak gerekir.

15 Temmuz Cuma akşamı, ülkemizde 20’si asker olmak üzere yüz altmışın üzerinde vatandaşın şehit edilmesine rağmen kanlı darbe girişiminin önlenmesi, Türk demokrasisi açısından bir bayram olarak tarihe geçecektir. 

15 Temmuz Demokrasi Bayramı kutlu olsun!

konya-ayakta-(8).jpg

***

Devşirme muvazzaf subaylara karşı çıkarak garnizonlarda çarpışan üst rütbeli kahraman subaylarımıza, güvenlik kuvvetlerimize, TRT’yi kurtarmak için baskın düzenleyen polisimizden, milliyetçi ve ülkücü gençlerimize teşekkür ediyoruz.

Namlusunu halkına ve milletine çeviren, Büyük Milletin Meclisine saldıran ve bombalayan böylesine Amerikan, Britanya ve İzrail uşağı paralel kahpelere kanunlar çerçevesinde gereken ders verilmeli. Vatan hainlerine karşı en ağır suç neyse o verilmeli.

Benim gönlümden geçen idamdan başkası değil elbette.

Ama, APO denen çocuk katili Suriye’de yabancı istihbarat elemanları tarafından derdest edilip apar topar Türkiye’ye teslim edilirken verilen tavizlerden bir tanesi de idamın kaldırılması idi. İdam cezası kaldırıldığı için gerçek adalet bir türlü yerini bulmadığından dolayı paralel cuntaları cesaretlendirdiği unutulmamalı.

 

***

Kim ne derse desin aziz milletimizi ve bu milletin evlatlarını seviyorum arkadaş..

Konya’mı ve darbeye karşı çıkan Konyalıları seviyorum arkadaş..

Hükümet Meydanını, Mevlana Meydanını, Kültür Meydanını doldurarak meydanlara inen ve Jandarma Bölge Komutanlığı kapısını arabalarıyla kapatarak askerlere karşı sivil darbe yapan insanımızı seviyorum arkadaş..

“Yâ Allah, Bismillah Allahuekber” sloganları atarak darbeye karşı çıkan halkımızı ve Müslüman Türk gençliğini seviyorum arkadaş..

 

***

12 Eylül 80 Darbesi Amerika'nın ekmeğine yağ sürmüştü.
28 Şubat Darbesi ise İsrail'in ekmeğine... 
80 darbesinde Türkiye'nin öz evlatları olan Ülkücüler, vatanı, devleti ve aziz Türk milletini savundukları için yargılandılar. 10 yıl sonra beraat ettiler.
28 Şubat Postmodern darbesi İslamcı ve dindar kesim ile Mücahitlere yönelikti. Yalnız, Türkiye'nin ve milletin kazanımları bankalar yoluyla dışarıya taşınmıştı. Esas hedefleri ise Hazineyi boşaltmaktı.

Evet, darbe girişimi başarısız kılınmıştır. Lâkin, milletin kazanımlarına da sahip çıkmak zamanıdır. Bankalar ve borsalardaki ekonomik darbe girişimlerinin de önüne geçilmelidir.

Hele milletimiz ile halkımızın kazanımlarını çaktırmadan iç eden faiz darbesine karşı her türlü önlem alınmalıdır.

Allah darbecilerin müstehakını versin.

Ülkemizin, halkımızın kazanımlarını yurt dışına kaçıranların da belâsını vererek küresel hırsızlara lânet olsun.

 

TAZİYE

Darbe girişimi sırasında TÜRKSAT baskınında şehit olan Recep Kırım’ın amcaoğlu
Ahmet Özsoy'a Allah’tan rahmet diler, Recep kardeşimize de sabırlar dilerim.

Ayrıca, Prof. Dr. Nevzat Yalçıntaş’ın vefatını teessürle öğrenmiş bulunmaktayım. Kendisini iyi insan olarak bilirdik. Allah gani gani rahmet etsin.

 

AZİZİM DİYOR Kİ…

Darbeyi “Meydanlara çıkınız” diyerek durduran başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere başbakana, kahraman polislerimize, darbecilerin yanında yer almayan komutanlarımıza dün meydanları boş bırakmayan halkımıza teşekkürü borç biliyorum

Yüce Rabbim hepsinden razı olsun ve milletimiz ile ülkemizi korusun.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Balkan Arşivi
SON YAZILAR