İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Dört Dörtlük Galibiyet

Dört Dörtlük Galibiyet

Sezonun ilk iç saha maçında kendi evinde Beşiktaş’la karşılaşan çift başlı kartalımız net bir skorla sahadan galibiyetle ayrıldı.

Geçen hafta Gençlerbirliği maçında da ilk altmış beş dakika güzel top oynayan temsilcimiz sanki bu sezon geçen sezona göre daha diri ve daha toplu bir oyun sergileyeceğini göstermişti. Beşiktaş maçına gelince Beşiktaş bizim rakibimiz değil ama üç puan neden olmasın diye düşünürken isteklerimiz bir bir gerçekleşmiş oldu. Şu bir gerçek ki Beşiktaş o kadar kötü bir futbol oynuyordu ki bir daha böyle denk getirirmiyiz bilinmez. Konyaspor daha maçın başlarında rakibin akıl almaz hatasıyla hızla kornere giden Ömer Ali’nin hızlı kornerinde Shengelia güzel bir kafa vuruşuyla takımımızı bir sıfır öne geçirdi. Bu dakikadan sonrada Konyaspor’umuz maçı kontrol altına almaya başladı ve rakibin hatalarıyla da kaçınılmaz son geldi. Net bir skorla sahadan ayrılan Konyaspor’lu oyuncular hem taraftara hem de kendilerine bu sene farklı bir Konyaspor izlettirmeyi düşündüklerini göstermiş oldular.

Bu takım içinde ileriki haftalar için ayrı bir motive olacağından her kez hem fikirdir. Bugüne kadar yapılan transferlerden Kravets maça iki gol bir asistle başlaması hem kendi için hem de takım için önemli bir kazançtır diye düşünüyorum. Artı bir parantezde açacak olursak gerçekten kaleye güven veren bir kaleci transfer ettiğimizi düşünüyorum. Sehic bu ligde oynayan en iyi yabancı kalecilerden biri umarım aynı şekilde devam eder ve kalemiz güvende olur.

Transferde son haftalara gelinirken yönetim bir stoper bir de orta sahaya oyuncu alırsa bu sezon takım daha iyi yerlere gelebilir inşallah.

Önümüzdeki hafta deplasman da oynayacağımız Denizlispor maçına da takımımız iyi hazırlanıp oradan da güzel bir galibiyetle ayrılması için hiç bir sebep yoktur.

Son olarak bu takım aynı Beşiktaş maçındaki gibi güzel oyun oynadıkları zaman Konya gibi bir şehirde arkalarında durmayan bir taraftar ve basın olamaz. Bizler her zaman takımımızın yanında olmaya da devam edeceğiz. Her kez gibi bizlerinde sitem hakkı olacağını düşünüyorum ki bu her yerde aynıdır. Ama bu takım Konya’nın gözbebeğidir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR