Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Durum vahim..!

Durum vahim..!

Sahasında Pekdikspor'a da yenilen Konyaspor 9. hafta sonunda düşüşünü sürdürdü 15. sıraya geriledi.

Haftanın maçlarının özetlerini izleyince, çatır çatır futbol oynayan, sezonun ilk galibiyetlerini alanları görünce gerçekten üzülmemek elde değil, Konyaspor'un henüz sezonun ilk 9 maçında ortaya çıkardığı durum o kadar vahim ki zaten puan tablosuna da bakınca anlaşılıyor..

Faturanın Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic'e kesildiği oysa taraftarın Başkan Fatih Özgökçen'in de istifasını istediği Konyaspor'da şimdi tek gündem yeni Teknik Direktör kim olacak..

Kim gelecek şu an belli değil ama alınan bilgilere göre ne Sergen Yalçın ne de Aykut Kocaman yapılan teklifleri değerlendirmeye bile almamışlar..

Ne kadar yazık..!

Yani 9 haftada 9 puan toplayan 15. sıraya gerileyen, kadrosu ve en önemlisi o kadronun sergilediği futbolu ortada olan bir takıma kimse talip olmak istemiyorsa oturup bir daha düşünmek gerekiyor.

Bu tabloyu ortaya çıkaran Fatih Özgökçen'in kimi ikna edip Konyaspor'un başına getireceğini doğrusu merakla bekliyorum.

Pendik ve İstanbulspor yeni hocaları ile sezonun ilk galibiyetini aldılar, hocası olmayan Konyaspor ise bu hafta Karagümrük karşısında 2-0 mağlup olan Adana Demirspor ile deplasmanda karşılaşacak.

18. Pendik puanını 7 yaptı, İstanbulspor da 5 puanla 19., son sıradaki Samsun 2 puanda..

Dedim ya durum o kadar vahim hale geldi ki yönetim, şimdi 15. sıradaki takımı çalıştıracak hoca arayışında..

Bulunur elbet bir hoca mesele sonrasında..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR