EİB'de genel kurul maratonu başlıyor

EİB'de genel kurul maratonu başlıyor
Türkiye'deki 72 bini aşkın ihracatçı, nisan ayında 60 ihracatçı birliğinin olağan mali genel kurul toplantılarında bir araya gelecek

İZMİR (AA) - Türkiye'deki 72 bini aşkın ihracatçı, nisan ayında 60 ihracatçı birliğinin olağan mali genel kurul toplantılarında bir araya gelecek.

Ege İhracatçı Birlikleri'nden (EİB) yapılan açıklamaya göre, ihracatçılar genel kurullarda 2015 yılını değerlendirecek, 2016 yılıyla ilgili fikir alışverişinde bulunacak.

Bünyesinde 12 ihracatçı birliği bulunan EİB'de genel kurul maratonu, 8 Nisan'da Ege Tütün İhracatçıları Birliği'nin olağan genel kurul toplantısıyla başlayacak.

EİB'de genel kurula katılma hakkına sahip 5 binin üzerinde ihracatçı firma bulunuyor.

EİB Koordinatör Başkanı Sabri Ünlütürk, yılda bir kez yapılan olağan genel kurul toplantılarına birliklerinin genel kurullarına katılma hakkına sahip olan tüm ihracatçıları katılmaya davet etti.

Ege Tütün İhracatçıları Birliği 8 Nisan'da genel kurul toplantısını gerçekleştirecek. Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhracatçıları Birliği 13 Nisan'da, Ege Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği 14 Nisan'da, Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği 15 Nisan'da, Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği ve Ege Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği 18 Nisan'da, Ege Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği ve Ege Mobilya Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği 19 Nisan'da, Ege Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği 20 Nisan'da Ege Su Ürünleri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği 21 Nisan'da genel kurul toplantısını yapacak.

EİB'deki genel kurul maratonu, 28 Nisan'da Ege Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği ve Ege Maden İhracatçıları Birliği genel kurul toplantılarıyla sona erecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.