Ereğli Belediyesi’nden Şehit Özbahçeci İçin Mevlit

Ereğli Belediyesi’nden Şehit Özbahçeci İçin Mevlit
Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi, Şehit Üsteğmen Zeynel Özgür Özbahçeci için mevlit okuttu.Malatya 7’nci Ana Jet Üssü’nden gece eğitimi için havalanan RF-4E tipi keşif uçağının Akçadağ ilçesi Ekincile...

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi, Şehit Üsteğmen Zeynel Özgür Özbahçeci için mevlit okuttu.

Malatya 7’nci Ana Jet Üssü’nden gece eğitimi için havalanan RF-4E tipi keşif uçağının Akçadağ ilçesi Ekinciler mevkiinde düşmesi sonucu şehit olan Üsteğmen Zeynel Özgür Özbahçeci için Ereğli Belediyesi şehidin baba ocağında mevlit okuttu. Cuma namazına müteakip şehidin baba evinin önüne kurulan taziye çadırında verilen yemeğin ardından Kuran-ı Kerim okundu ve dualar edildi.

Mevlit’e Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, Halkapınar Kaymakamı Mehmet Kocabey, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Askeri Erkan, Emniyet Teşkilatı, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Şehitlik mertebesinin çok büyük bir makam olduğunu ve şehitlere en büyük değeri İslam’ın verdiğini söyleyen Belediye Başkanı Özkan Özgüven şehide Allah’tan rahmet, ailesi, yakınları ve Türk Milletine başsağlığı diledi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.