İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Fabrika ayarlarına dönüş

Fabrika ayarlarına dönüş

En çok korktuğumuz şey başımıza gelir mi diye düşünürken şu lig bitse de bir rahat nefes alsak diyoruz.

Ligin artık son iki haftasına girmiş bulunduk. Kendi hatalarımızdan alacağımız dersleri ala almamışız herhalde. Pazartesi oynanan haftanın kapanış maçında temsilcimiz iki kere öne geçtiği bir maçı yapılan defans hataları ve ileride oynayan oyuncularımızın beceriksizliğinden sahadan yenilgi ile ayrılmış oldu. Temsilcimizin atmış olduğu iki golde farkındaysanız duran toptan geldi. Rakibin atmış olduğu goller ise defans hattımızın hatalarından gelmiş oldu. Önceki haftalarda Fenerbahçe’yi lige ortak etmiştik. Bu sefer de Başakşehir ve Alanyaspor’u lige ortak ettik.

Oyuncuların kafasında ligi bitirdi mi desek yoksa transfer haberlerinden etkileniyorlar mı desek ne desek bilemiyorum. Ama ligin başında iyi işler yapan Konyaspor gitmiş başka bir takım gelmiş gibi oynuyorlar. Bu oyunda illaki oyuncular kadar hocanın da hataları var. Şehirle taraftarla bir türlü sinerjisi oluşmayan Barış Yardımcı ya da haftalardır gol yollarında takımı bir kişi eksik bırakan Ahmet Hassan’ın yerine başka oyuncular oynayamazmıydı. Yoksa bizde Fenerbahçeli Arda yada Karagümrük’te oynayan Samed gibi oyuncu çıkaramıyoz mu? Eğer çıkaramıyorsak bu bizim ayıbımız değilmi.

Son olarak Mete Kalkavan sahalara geri döndü hoş geldi diyelim mi? Temsilcimizin Mete Kalkavan’ın yönettiği maçlarda sadece bir maç kazandığı diğer maçların altısında berabere kaldığı ve diğer maçlarını kaybettiğini bilmeyen buradan öğrenmiş olsun. Pazartesi oynanan maçta rakibe verilen penaltının evlere şenlik olduğunu sadece biz değil tüm Türkiye görmüş oldu. Maçtan sonra da yere düşen oyuncunun ayağıma kramp girdi ve kendimi yere bıraktım demesi de haklılığımız ve isyanımızı daha da arttırmıyor mu. Hadi maçın hakemi görmüyor önünde oyuncu var diyelim o Var’daki Alper Ulusoy başka bir maç mı izliyordu. Rakibin Barış Yardımcı’nın ayağının üstüne bastığını göremiyormu. Bu kaçıncı Konyaspor adına bariz yapılan hatalar. Daha iki hafta önce Rize maçında göz göre göre ofsayttan gol verilmedi mi? Artık bu yapılan hatalar hata olmaktan çıkmadı mı? Süer lig yoksa üç beş takımdan mı oluşuyor. Eğer öyle ise biz bırakalım onlar oynasın ligi demeyelim mi?

Gerçekten bu ligin adı temiz ama içi pislik olmuş. Bir an önce de şu lig bitsin yoksa bu kadar pisliği kaldıracak midemiz de yok gönlümüzde yok.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR