Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

FATİH BAŞKAN DERTLİ !

FATİH BAŞKAN DERTLİ !

Konyaspor yönetim kurulu spor basını ile biraraya geldi etkinlikte Başkan Fatih Özgökçen açıklamalar yaparak bilgiler de verdi, ancak bekledikleri desteği göremedikleri için biraz dertliydi..!

Öncelikle yeni yönetim kurulunun basınla tanışması önemliydi ve başkanın da merak edilen her konuda cevap vermesi de güzeldi, cevaplar doyurucu muydu işte orası tartışılır belki ama şu an önemli olan Konyaspor'un menfaatleri ise gerisi teferruat olarak kalıyor ve yeni sezonun ilk maçı öncesinde gereği de yok..!

Fatih Başkan, bitme aşamasında olan transferler olduğunu vurgulayarak İstanbulspor maçı sonrası toplanıp son kararı vereceklerini dile getirdi..

Taraftarların en çok merak ettiği güney ve kuzey üst tribünleri açmamalarının sebebinin düşük kombine alımı olduğunu, buralara ekstra güvenlik harcamalarının kulübe yük getireceğini belki dolduktan sonra ya da bazı maçlarda açabileceklerini, tasarruf konusunda hassas olduklarını söyledi..

Haksız da değil doğrusu, taraftar hemen her konuda eleştiri yapılabilir bu hakkıdır da ama iş tribünleri doldurmak olunca rakamlar ortada yani..!!

Alışılageldiği üzere indirim beklentisi içinde olanlara da çağrı yapan Özgökçen, ne bilet fiyatlarınde ne de kombinede kesinlikle indirim yapılmayacağını, hatta bazı maçlarda bilet fiyatlarının da İstanbulspor maçından çok daha yüksek olacağını çünkü maç maliyetlerinin inanılmaz yüksek rakamlara ulaştığını vurguladı..

Uche İkpeazu'nun Kayacık tesislerinde yaptığı çirkin bir durumdan dolayı sözleşmesinin fesih edildiğini de açıklayan Fatih başkan, bedeli ne olursa olsun Konyaspor formasına yakışmayan kimsenin bedeli ne olursa olsun gönderileceğini dile getirdi..

Konyaspor'un bu şehrin marka değeri olduğunu ama yönetim haricinde hiç kimsenin bu değere yeterince ilgi göstermediğinden yakınan Fatih Özgökçen, basketbol takımının satışı gibi bir görüşmenin hiç olmadığını ancak 1922 Konyaspor kulübünün yük getirdiği için satılacağını sözlerine ekledi..

Bu sezonun hayırlı olmasını diliyorum, bu açıklamalar elbette yapılması gerekendi şimdi lige odaklanıp, transfer haricinde başka bir konuyu gündeme getirmenin bir manası olmadığına inanıyorum..

Tek hedef lige galibiyetle başlamak olmalı..

Gerisi şu an için teferruat..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR