Fatih Özgökçen: İlhan Palut, İsmail Kartal varkenki durumda bize gelirken....

Fatih Özgökçen: İlhan Palut, İsmail Kartal varkenki durumda bize gelirken....
Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen İlhan Palut'un İsmail Kartal varken Konyaspor'la görüştüğünü söyledi

Konyaspor, İlhan Palut'la yollarını ayırdıktan sonra kısa sürede Aleksandar Stanojevici açıklamıştı.

İlhan Palut, bunun üzerine, "Herhangi bir takımın başında bir teknik direktör varken hiçbir kulüple görüşmeyeceğim. Bir hoca gönderildikten 2 saat sonra 'Hoş geldin İlhan Palut' yazısını hiçbir kulübün sayfasında göremeyeceksiniz." diyerek Konyaspor'a "etik" eleştirisi yapmıştı.

Aspor yorumcusu Erman Toroğlu ise Palut'la ilgili, 'İsmail Kartal bizde çalışırken, bize gelmek için bize sunum yaptı' diyorlar. 'Beşiktaş'ta Ismael varken, oraya da sunum yaptı' diyorlar. Kendisi bir şeyler yaptı diyorlar. Bu anlattıklarım çok net. Bunları yönetim söylüyor. En yetkili yönetici diyor bunu" ifadelerini kullanmıştı.

FATİH ÖZGÖKÇEN: İSMAİL KARTAL VARKEN...

Erman Toroğlu'nun "en yetkili isim" diyerek ipucunu verdiği kişi tahmin edildiği gibi Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen olduğu anlaşıldı.

Özgökçen, Kontv'de katıldığı programda, "Bize geldiği dönemde de İsmail Kartal varkenki durumda... Biliyoruz." sözlerini kullanarak İlhan Palut'un İsmail Kartal varken Konyaspor yönetimiyle görüştüğünü söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum