İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Gelecek Sezona Bakalım

Gelecek Sezona Bakalım

Sezon başından itibaren yanlış transfer politikasıyla takımı bu hale getiren yönetim. Konyaspor yönetimi ucuz malla çok kar edecekmiş gibi düşünüp transfer yapılırsa bu duruma geliriz.Sezon sonunu beklemenize gerek yok bu saatten sonra. Hemen bir kongre kararı alıp istifa edip yeni yönetime kulübü bırakmanız gerekir. Gelecek olan yönetimde zaman kaybetmeden gelecek sezonun yapılanmasını yapması lazım. Hilmi Kulluk ve ekibi yıllar sonra Konyaspor ‘u bir alt lige düşüren ekip olarak anılacaktır hafızalarda. Siz ligin başında fazla harcamaya girmeden elimizdeki oyuncularla bu ligi götürürüz diyen siz değilmiydiniz. Hadi bunu göremediniz ligin ikinci yarısınıdamı göremediniz. Şu bir gerçek ki lig bittiğinde bu takımda oynayan çoğu oyuncu ile yolların ayrılması gerekiyor.

Bu takıma Bülent Korkmaz değil kim gelirse gelsin kurtaramaz. Elinizdeki malzeme bu olunca yapacak bir şey yok. Konyaspor düşmeyi sonuna kadar hak ediyor. Hak ediyor lakin gönlümüz el vermiyor. İki sezon öncede birilerinin sayesinde lig de kalmayı unutmayalım.

Maç için konuşulacak bir şey yok bu saatten sonra. İkinci yarı hiç bir varlık gösteremeyen bir Konyaspor izledik sahada. Adamlar on kişi kalmış bastırıp ikinciyi atman gerekirken sen aynen al gülüm ver gülüm yapmaya devam ediyorsun. Bu arada Malatya napıyor uzun ve hızlı toplarla rakip alana yayılıyor. Biz mi on kişiyiz onlar mı on kişi sahada belli değil. Konyaspor altın tepside Kayseri ve Malatya ‘ya skoru vermiştir.

Serkan ‘ada ayrı bir parantez açmak gerekirse Malatya maçında kırmızı karttan önce çok kritik benim aklıma gelen iki ya da üç net gollük pozisyonları kurtardı. Fakat beceriksizlik mi diyelim iş güzarlık mı diyelim o kırmızı kart olayı meydana geldi. Sosyal medyalarda Serkan için çok ağır ithamlar görülüyor. Fakat hiç bir oyuncunun takımına ihanet edeceğini düşünmüyorum buna Serkan ‘da dahil. Ama tam takımın sana lazım olduğu maçlarda takımını yalnız bırakıyorsun bu da  affedilir gibi değil.

Artık önümüzde zorlu bir fikstüre girdik. İllaki maçlar başlamadan önce teknik ekip hangi maçlardan kaç puan alacağını not almışlardır. Fakat ben puan ya da puanlar alacağımızı düşünmüyorum. Hele ki altımızdaki Kasımpaşa ‘da Pazar günü oynanan Kayseri maçında net skorla ayrılmasından sonra ümitlerimiz bir bir azaldı.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR