GELENEKSEL EL SANATLARI SERGİSİ

GELENEKSEL EL SANATLARI SERGİSİ
‘Geleneksel El Sanatları Sergisi’nin açılış töreni, 17 Ocak 2020 tarihinde Meram Tantavi Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirildi.

 

 

Konya İnsan Mektebi" Gelişim Davamız" kapsamında yürütülen “Konya 2023 Hedefine El Ele” projesi kapsamında Meram'daki anaokulları öğrencileri tarafından oluşturulan ürünlerin yer aldığı ‘Geleneksel El Sanatları Sergisi’nin açılış töreni, Meram Tantavi Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirildi.

Açılış törenine Meram Kaymakamı Resul Çelik, İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Sakarya, Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Meram bölgesindeki anaokulu öğrencilerinin geleneksel el sanatları atölyelerinde kaynaştırma öğrencileri ile el ele vererek oluşturulan ortaya çıkardıkları ürünlerin sergilendiği stantları tek gezen ve öğrencilerle sohbet eden Meram Kaymakamı Resul Çelik ve Seyit Ali Büyük, yapılan çalışmalar hakkında öğretmenlerden de bilgi aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.