İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Geri geri gidiyoruz…

Geri geri gidiyoruz…

Konyaspor haftalardır kötü gidişini sürdürüyor. Çarşamba akşamı oynanan maçta bunlardan birisiydi. Rakibin o kadar eksiğine rağmen iki defa öne geçmesine rağmen skoru koruyamamak beceriksizlikten öte bir şey değildir. Üstüne son sıralarda olmasına rağmen baskıyı yiyende yine rakipti.

Hocanın kadro dizilişi 4-4-2 olarak başladı. İleri uçta Diouf arkasında Muhammet Demir ile gol yollarını bulmaya çalıştı temsilcimiz. Golü de bulduk ve hatta farka da gidebilirdik. Michalak ve Hamilton’un kaçırdığı yüzde yüzlük golleri atsaydık.

Gel görelim ki çıkan oyuncuların yerine giren oyuncular da çıkanları aratacak kadar kötüydü. Paz’ın yerine Soner Amilton’un yerine Muric ve son olarak da Michalak’ın yerine Uche’yi aldı hoca. Ama inanın bu giren oyuncular çıkan oyunculardan daha kötüydü. Uche’ye bir parantez açmak gerekirse adamda vücuttan başka hiç bir şey yok. Futbol becerisi sıfır. Biz Anadolu kulübü olarak yıllardır yapılan transfer hataları yüzünden çok çekmedik mi? Hani biz Anadolu’nun çift başlı kartalıydık. Nerde kaldı o çift başlı kartalımız.

Bu transferlerin kaçını hoca yaptı veya kaçını scout ekibi yaptı. Yapılan transferlere bütçe ne kadar ayrıldı onu bile bilmiyoruz. Keşke bir Adanademirspor gibi her zaman dediğimiz gibi iki kaliteli oyuncu alsaydık inanın şuan hem hocanın eli güçlü olurdu hem de yönetimin eli güçlü olurdu.

Sekiz hafta içinde sadece bir galibiyet almışız. Şunu da unutmayalım evimizde alınan bir puan puan değildir. Evinizdeki maçları kazanacağız ki deblasmandan bir puan alırsak işte o puan olarak sayılır.

Şimdi önümüzde Pazar günü oynanacak bir Karagümrük maçı var. Her kez gibi bende merak ediyorum bu maçın skorunu. Lakin elimize gelen fırsatları değerlendirmezsek aynı akıbeti yine yaşarız.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR