İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Haklı gurur

Haklı gurur

Euro 2020 elemelerindeki üçüncü maçımız dünya şampiyonu Fransa ile oynandı. Eksikler vardı ama yeni jenerasyon gençlerimiz eksik futbolcularımızı aratmamıştı. Dünya değeri 1 milyar Avro’yu geçen değerle bir dünya devini sahadan kaleye hiç isabetli şut çektirmeden evine göndermeyi bildik.

Bunda tabi ki Lucescu ile başlayan yenilenme Şenol Güneş’le sonuca yansımış oldu. Bunda en büyük paylardan birisi de büyük Konyaspor taraftarıydı. O güzel futbol şölenine bir de taraftarların eşlik etmesi maçı bir başka boyuta taşıdı. Biz her zaman diyoruz milli takımımızın yeri Konya’dır. Ama bunun kararını tabi ki federasyon yetkilileri verecektir.

Yetkililerin her milli maç öncesi koltuklara Türk bayrağımızı koymaları ve taraftarın ellerinde başka bir şey olmaması her şeye değerdi. Maçın yıldızına gelirsek bence herhangi bir yıldız yok. Oynayan futbolcularımızın hepsi zaten birer yıldız.

Fakat şu sitemi yapmadan da geçemeyeceğim. Bir Konyalı olarak o kadar taraftarın önünde Ömer Ali’nin kadroda olmasını çok isterdim. O son dakikalarda memleket torpili yapıp da Abdulkadir ve Yusuf’un oyuna girmesinin yerine Ömer Ali’nin oyuna alınması herkesi mutlu ederdi diye düşünüyorum. Şenol Güneş’in dediği gibi bizim asıl rakibimiz İzlanda ve bugün oynanacak olan maçta en kötü bir puan alsak bile bizi istediğimiz yerlere getireceğini düşünüyorum. Umarım dileklerimiz gerçek olur.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR