Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

İliz iliz sancı...!

İliz iliz sancı...!

Konyaspor evinde taraftarına iliz iliz sancı çektirdiği mücadelede ağır bir darbe aldı mağlup oldu..

Ligde kalma yolunda rahatlamak için 3 puan cepte görülen maçta olağanüstü kötü futbolla Alanyaspor'a 2-0 mağlup olunmasına kimse bir anlam veremedi, herkes birbirine bakarak neler oluyor diye sordu durdu ama olan oldu..

Kaleci Slowik karın ağrısı, Boateng ve Niangbo da sakatlıkları nedeniyle kadroda yoktu kalede genç Deniz Ertaş görev aldı..

Bu sezon evinde istediği sonuçları alamadığı için son derece sıkıntılı olan Konyaspor Alanyaspor karşısında çok stresli başladı maça, Oğulcan da ilk dakikalarda burnuna aldığı darbe ile sakatlanınca Cicaldau oyuna dahil edildi. Bu pozisyonda genç hakem Oğuzhan Çakır faul bile vermedi, Oğulcan kırık nedeniyle hastaneye kaldırıldı..

Özelliklebu sakatlık sonrası hücumda hiç bir varlık gösteremediği bir ilk 30 dakika çıkardı evinde Konyaspor. Gol umudu Sambou ortalarda yoktu, şiddetle 3 puana ihtiyaç olunan bir dönemde ileri uçta böylesi kısır bir görüntü verilmesi çok düşündürücü oluyordu..!

İlk dakikalardan itibaren oyunun hakimi olan Alanyaspor 23'te öyle bir gol kaçırdı ki yürekler ağıza geliyor, tehlike çanları çalsa da oyuna müdahale edilmiyordu inanılmaz bir şekilde..

Öyle ki henüz 30. dakikada topla oynama istatistikleri yüzde 70'e 30 Alanya lehineydi, düşünsenize..!

2 dakika uzatma verildi ve o anda olan oldu defans arkasına kaçırılan Alanya usta ayakları 45+1'de takımlarını 1-0 öne geçiren golü Konyaspor ağlarına bıraktı ama o isteksiz futbol çok daha can yakıcıydı iliz iliz sancı verdi taraftarına ilk yarıda..

Taraftarın tepkisi altında ikinci yarı aynı kadro ile başladı, Ömeroviç herhangi bir değişiklik yapmadı nedense..

68'de Sambou-Prip, Soner-Cikalleshi ve Ethemi-Marlos değişiklikleri ile oyuna nihayet müdahale etti Teknik Direktör Fahrudin Ömeroviç ıslık protestoları arasında ki Soner'in çıkarken taraftara yaptığı hareket hiç yakışmadı kendisine..!

Biraz daha canlansa da ikinci yarıda da istediği atakları gerçekleştiremedi Konyaspor, ceza sahasına girmekte dahi zorlandı uzun süre..

İliz iliz karın ağrısı vermeye devam etti kısacası..!

85'te bir müdahalede daha bulundu Ömeroviç, Uğurcan'ı çıkardı Ahmet Oğuz'u sahaya sürdü..!!

Sahada ne yaptığını bilmez şekilde inanılmaz kötü bir futbol sergileyen Konyaspor 4 dakika uzayan maçta 90+2'de 2. golü ağlarında gördü sancı daha da arttı protestolar eşliğinde..

Ligde kalma yolunda rahatlamak için 3 puan cepte görülen maçta olağanüstü kötü futbolla 2-0 mağlup olunmasına kimse bir anlam veremedi, herkes birbirine bakarak neler oluyor diye sordu durdu ama olan oldu..

İliz iliz karın ağrısı, iliz iliz sancı çekti herkes..

Yazıklar olsun..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR