İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

İŞ BİLMEZ YÖNETİM…

İŞ BİLMEZ YÖNETİM…

Bu takım için lig başlamadan bu kadro ile olmaz bu kadro bizi düşürür dememize rağmen inat eden bir yönetimle karşılaştık. İki sezon önce ilk beşe oynayan bir takım, mevcut yönetimden dolayı bu hallere gelmiş durumda. Çıkıp hala ligde kalacağız diyorlar. Hangi takımla ligde kalacaksınız? Koskoca Konya şehrini ligden düşmenin eşiğine getirdiniz.

Gaziantep’le oynayacağınız maç Perşembe günü ve akşam. Siz oynamadan diğer takımlar maçlarını oynamışlar. Rize kazanmış, Malatya kazanmış artık sizin bu maçı kazanmaktan başka çareniz yok. Yoksa bir alt ligin kapısı ardına kadar aralanacak, anlıyor musunuz arkadaşlar.

Gaziantep maçının başından başlarsak daha dakikalar iki ve üçü gösterdiğinde Volkan ve Bajic net golleri kaçırdı. Oda yetmezmiş gibi yine Bajic denen beceriksiz topçumuz dakikalar yirmi altıyı gösterdiğinde yine net gol kaçırdı. İlk yarı dört sıfır bitecek maç bir sıfır bitmiş oldu. İkinci yarı ne oldu derseniz evlere şenlik. Şunu belirtmeliyim ki Bülent Korkmaz’da taktik falan yok. İkinci yarı başladığında Ömer Ali sakatlanıyor yerine Hurtado giriyor. Bu adam sizi maçlarda eksik bırakıyor hala anlamamakta kararlı hocamız. Adam girdi on beş dakika sonra oyundan çıkmış. Niye mi; yine sakatlandı.

Penaltı pozisyonuna gelecek olursak Volkan zaten adamı kaçırmış bir de o şekilde topa girerse elleri açık olarak penaltıda kaçınılmaz olur. Burada beceriksiz defans oyuncusu olan Volkan’ın bu şekilde topa girmemesi gerekir. Girersen de bu son kaçınılmaz olur.

Bülent Korkmaz’a sormak lazım bu Bajic’le başladığımız maçlarda takım bir kişi eksik oynuyor bunu hala göremiyor musun sayın hocam. Tamam elimde iki tane forvet oyuncusu var diyorsundur ama ne Bajic ne de Thuram bu ligin oyuncusu değil. Ligin ikinci yarısı futbolcu diye bize satmışlar bu Thuram’ı. Adam koskoca ömründe sadece kaç gol atmış bir bakın. Hocam kendini de koskoca Konya şehrini de ateşin içine attın. Hem kendi kariyerini hem de Konyaspor’u bitirme noktasına getirdin.

Şimdi matematiksel olarak hala şansımız var. Fakat sen şampiyonluğa oynayan Başakşehir’i mi yeneceksin yoksa deplasmanda Trabzonspor’u mu yeneceksin. Keşke bir mucize gerçekleşse de birini değil ikisini birden yensek. Gerçi yensek bile üstümüzdeki takımların oynayacağı maçları beklememiz lazım. O kelimeyi kullanmaya dilim varmıyor ama durumumuz vahim. Bu takımda gönderilecek o kadar çok oyuncu var ki gönderilmeleri sıkıntı değil ama bir sürü borç batağına girecek bu takım.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR