İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

İşe Koyulma Zamanı

İşe Koyulma Zamanı

Geçen Cuma Konyaspor kongresini yaptı ve Hilmi Kulluk başkanlığındaki yönetim tekrar göreve geldi. Artık bu saatten sonra Konyaspor’u seven Konya şehrini seven her kez takımı ve yönetimi eleştirmekten vazgeçmeli ve destek olmalıdır. Yönetim geçen sezon yapılan hataların farkında olmalıdır ki bir daha aynı hatalara da düşmemelidir. Benim nacizane görüşüm bu şekildedir.

Artık yönetim de seçildiğine göre teknik heyet konusunda da Bülent Korkmaz’la devam edileceğinden bir an önce gidecek olan oyunculara ve yeni transferlere bakmak lazım.

Daha öncede yazdığım gibi Konyaspor’un borç miktarı yukarılara doğru gittiğinden dolayı taraftar bu sezon çok transfer beklemesin. Öncelik olarak yönetimin büyük olasılıkla kontratı devam eden ve sözleşmesi bitip kalmasını istedikleri oyuncularla maaşlarında indirim talep edeceği aşikardır. Oyun gelirleri Covid-19’dan dolayı büyük ölçüde para geliri azalan takımlar için önümüzdeki sezon zor geçeceği şimdiden görülmektedir.

Pazartesi’den itibaren Konyaspor çalışmalara başlamış oldu. Yıllar sonra hep başka kulüplerde kiralık olarak oynayan Abdulkerim Bardak’çı da takımına dönmüş oldu. İşte bizim yapmamız gereken bunlar. Kendi evladımıza sahip çıkmak ve Konyaspor’u daha yukarılara taşımak.Büyük ihtimalle 1922 Konyaspor’da geçen sezon iyi oynayıp Konyaspor kadrosunda görmek istediğimiz oyuncularda bu kamp kadrosuna katılacaktır. Artık eskisi gibi bol para harcanmaması için alt yapıya verilen önemin değeri bugün bir dada anlaşılmaktadır.

Artık ligin başlamasına bir ay gibi bir süre kaldığına göre yönetimin bir an önce yapılması gerekenleri yapacağına güvenimiz tamdır.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR