Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

İYİ BAŞLADI KÖTÜ BİTTİ!

İYİ BAŞLADI KÖTÜ BİTTİ!

Deplasmanda çok iyi başladığı ilk yarıda gol üretemeyen Konyaspor, 2. yarıda yediği 2 golle mağlup oldu haftayı puansız tamamladı.

Konyaspor deplasmanda değil de sanki evinde gibi başladı zorlu maça..

Öyle ki ilk 20 dakika neredeyse yüzde 80 topa sahip olma istatistiğine ulaştı, kısa paslarla sürekli Beşiktaş ceza sahası civarında baskı kurdu ne var ki ceza sahası içerisinde son vuruşları yapmakta zorlandı..

Bu kadar yüksek istatistiğe ulaşıp, bu kadar müthiş pas trafiği yakalayıp gol pozisyonu üretememek çok üzücüydü doğrusu. Çünkü puana o kadar çok ihtiyaç var ki bunun için de gol lazımdı..!

İlk yarının son 10 dakikasında işler terse döndü mücadelede bu kez Beşiktaş baskı kurdu Konyaspor ceza sahası çevresinde..

Hızlı bindirmeleri yapamadı bu dakikalarda Konyaspor bir kaç kez fırsat bulsa da..!!

Kontraatak futbolu birçok hoca değişse de bir türlü gerçekleştiremeyen bir görüntü sürekli tekrarlanıyordu bu maçta da anlamakta güçlük çektiğimiz bir şekilde..

2. yarıya da aynı kadro ile başlayan Konyaspor'da 48'de Slowik müthiş bir kurtarışla kornere çeldi sonrasında ise Semih'in kafa vuruşunda engellenemeyen top filelere gidince Beşiktaş 1-0 öne geçti..

64'te Slowik bir kurtarışa daha imza attı. Puan için gol beklenen Konyaspor kalesinde üstüste tehlikeler atlattı..

Cikalleshi, Sambou ile Ethemi de Ndao ile değişti gol pozisyonu üretemeyen Konyaspor'da..

Slowik'ten seken topu tamamlayan Cenk Tosun takımını 2-0 öne geçirirken defansın ağır kalışı 71'de takımın gardını düşürüyordu...

İyi başlayan gecede kötüye giden işleri bir türlü düzeltemedi Konyaspor..

Prip de Oğulcan ile değiştirildi ne var ki oyunun yoktu ki değişeni..!

Neticede zor bir deplasmanda ilk yarıya çok iyi başlayan topa da sahaya da çok iyi hakim olan Konyaspor gol atamadığı anlara yanarken maç da 2-0 ev sahibinin üstünlüğü ile sona erdi..

Kayıp bir hafta geride kaldı şimdi sırada Hatay var mutlak 3 puanla aşılması gereken..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR