İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

İyi ki “VAR”sın…

İyi ki “VAR”sın…

Evet tam tamına on maçtır evimiz de kazanamıyorduk. Kazanamamanın baskısı da büyük olunca maç ister istemez bizim için sıkıntılı gibi gözüküyordu. Maç başlar başlamaz Konyaspor istediğini almak için bastırıyordu. Fakat maçın başında istemediğimiz bir şekilde kendi hatamızdan kalemizde bir gol görünce taraftar da homurdanmaya başladı. Şunu belirtmeliyim ki Levan kendi kalesine yanlışlıkla gol atmasına attı ama bu maçta takımın en iyilerinden birisiydi. Demek ki idmanlarda da iyi bir performans ortaya koyup “hazırım” mesajını vermiş ki hoca takımın en iyilerinden Miya yerine onu tercih etmiş.

Golden hemen sonra kendine gelen Konyaspor ataklarını hissedilir derecede arttırdı. Bu da ilk yarının bitimine saniyeler kala beraberliği getirmiş oldu. Golü atan Milosevic’ti fakat golün olmasında büyük emeği olan Levan’ı da unutmamak gerekiyor. Korner çizgisinin orda topu bırakmayıp rakiple girdiği mücadelede üstün gelmesi ve topu kapması Konyaspor’un iyi bir transfer yaptığını gösteriyordu. Maçın belli aralarında taraftarın Bajic’i ıslıklamasından ve Boşnak oyuncunun bu maçta da yetersiz performans ortaya koymasından dolayı Aykut Kocaman ikinci yarı Bajic’in yerine Miya’yı oyuna soktu. Taraftarlarımızın şunu görmeleri lazım; elimizde Bajic’ten başka forvet yok. Bunun içindir ki ıslıklama yapsak da yapmasak da bu oyuncuyla devam edeceğiz. Bunu anlamamız gerekiyor.

Maçın başından sonuna üstünlük hep Konyaspor’daydı. Fakat gol yollarında sıkıntımız olunca sonuca yansımakta zorlanıyoruz. Şükür ki maçın son dakikalarında “VAR” sayesinde penaltıyı gören hakem Alper Ulusoy beyaz noktayı gösterince bir oh çektik. Çünkü maç berabere bitseydi homurtular daha da çoğalacaktı. Bu maçın kıymetini inşallah önümüzdeki Kasımpaşa maçında görürüz. Takımların bu kadar birbirlerine puan olarak yakın olması da ligin seyrini ve heyecanını arttırıyor. Bir hafta altıncı sırada olmuşsun bir bakmışız diğer hafta on üçüncü sıraya kadar düşmüş olabiliriz. Umarım ilerleyen haftalar bizim için iyi geçer.

Aykut Kocaman her açıklamasında 7-8. haftayı işaret etmişti. Kasımpaşa maçı ve sonrasındaki milli maç arası herhalde beklenen Konyaspor’un ortaya çıkmasını sağlayacaktır. O halde bize düşen biraz daha sabredip güzel günleri beklemek. Zira 9 puan ve maç başına 1,5 puan ortalamasıyla Konyaspor gelecek adına umut veriyor. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR