İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Kadıköy’de Büyük Şölen…

Kadıköy’de Büyük Şölen…

Konyaspor önemli eksiklerle Fenerbahçe karşısına çıkmıştı. Hemen herkesin maçın favorisi Fenerbahçe olarak göstermesine rağmen Konyaspor iyi bir oyunla sahadan galibiyetle ayrılmasını bildi ve dört maçlık galibiyet hasretini de bu maçla sona erdirmiş oldu. Bu galibiyetin ileriki haftalar için ne kadar değerli olduğunu çok iyi biliyoruz. Bu şekilde milli maç arasına galibiyetle girmenin hem oyuncular için hem de Konya halkı için ne kadar değerli olduğunu bilmemiz lazım.

Milli maç aralarını oldum olası hiç benimseyemedim. Ülke olarak başarılardan o kadar uzak kaldık ki bu milli maç aralarını sevemedim gitti. Fakat takımlar için sakat olan oyuncularının iyileşmesi ve bir an önce sahalara dönmesi onlar için iyi gözükmektedir.

Önceki haftalara bakacak olursak sadece kendi evimizde Beşiktaş takımını net bir skorla yenmiş olmamız ve diğer maçlarda iyi oynamamıza rağmen galibiyeti getiren golleri atamamamız takım için bir özgüven sorunu oluşturmuştur. Bugün yeteneği kısıtlı oyuncularımızla bu şekilde galip gelebiliyorsak milli maç arasından sonra sakat olan oyuncularımız geri dönünce gerçekten bu Konyaspor iyi iş yapar. Bizim sıkıntımız kadromuzun geniş değil dar olmasından kaynaklanmaktadır.

Fakat şunu da belirtmeden geçemeyeceğim bizim rakibimiz Fenerbahçe ya da Beşiktaş değil. Diğer Anadolu takımları rakibimiz. Oyuncularımız ister istemez büyük takıma karşı farklı oynuyor bu bir gerçek. Büyük takıma karşı oynadığımız oyunu diğer takımlara karşı da oynarsak Konyaspor’u bu ligde kimse tutamaz. 

Fenerbahçe maçına gelmeden önce Konyaspor zorlu dört haftalık bir periyoda giriyor diye belirtmiştik. Bunlardan ikisini bitirdik ve birinden mağlubiyet diğerinden ise galibiyetle ayrılmış olduk. Diğer ikisi olan Kasımpaşa ve Alanyaspor’dan da istediğimiz sonuçları alırsak ileriki haftalar için yukarıyı düşünen bir Konyaspor ortaya çıkacaktır. Bunu da hep beraber göreceğiz.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR