Karayollarında Durum

Karayollarında Durum
ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Abant ve Kaynaşlı kavşakları arasında üstyapı çalışmaları yürütülüyor. Bu nedenle Bolu Tüneli'nin Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım Abant Kavşağı'ndan D-100 devlet yoluna yönlendiriliyor ve Kaynaşlı Kavşağı'ndan tekrar otoyola çıkış sağlanıyor.

İzmir-Aydın Otoyolu Aydın istikametinde üstyapı bakım, onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle yol tamamen trafiğe kapatılarak ulaşım acil geçişten şerit aktarımı yapılarak gerçekleştiriliyor.

Burdur-Antalya il sınırı-Antalya-Manavgat yolunun 16. kilometresinde yapılacak patlatmalı yapım çalışması nedeniyle bugün 12.00-17.00 saatlerinde yol trafiğe kapatılacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.