İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

KENDİM ETTİM KENDİM BULDUM

KENDİM ETTİM KENDİM BULDUM

Maça başlamadan önce Konyaspor taraftarının futbolcuları ve teknik heyeti ateşlemek için takım otobüsünün stada yaklaştığı andan itibaren üç bin meşaleyle karşılaması gerçekten mükemmeldi. Bu karşılama gerçekten şimdiye kadar alışık olmadığımız bir durumdu. Fakat oyuncuların o kadar çok özgüvenleri kaybolmuş ki artçı depremler hala devam etmekteydi. 

Maça Konyaspor o kadar iyi başlamıştı ki daha ilk dakikalardan golün geleceği belliydi. Aynen de dediğimiz gibi oldu. Dakikalar üçü gösterdiğinde Ömer Alinin kafa pasıyla topu önünde bulan Milosevic düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Statta bulunan taraftarlar ve bizler öyle sevinmiştik ki golün iptal olacağı aklımızdan bile geçmemişti. Hakem VAR’a gidince ne olduğunu anlayamadık. Herhalde Milosevic topu alırken rakibine faul yaptı zannettik. Fakat durum hiç öyle değildi. Saçma sapan bir ofsayt gerekçesi gösterip golü iptal ettiler. Yanlış hatırlamıyorsam buna yakın pozisyon Kasımpaşa-Malatya maçında da yaşandı. Orda golü veriyor hakem burada vermiyor. Bu iptal edilen golün takımları yer değiştirseydik gerçekten ofsayt verir miydi Fırat Aydınus bunu sormak gerekir. Ama olsun daha önümüzde koskoca doksan dakika vardı. Gerçekten karşımızda şampiyonluk için oynayan Beşiktaş takımı mı vardı sormak lazım. Çünkü şampiyonluğa oynayan takım gibi görüntü veren Konyaspor’du. Lakin elinizde ileri bölgede kaliteli oyuncu olmayınca gol atmakta zorlanırsınız. Beşiktaş tam anlamıyla kötü bir oyun oynamıştı. Ama elinde Burak Yılmaz gibi bir oyuncu olup da sadece bir pozisyonda gol attıysa elindeki santraforun ne kadar kaliteli olduğunu gösterdi. Sezon başlamadan önce elinizdeki kaliteli oyuncuları maliyeti yüksek oyun sistemine uymuyor deyip gönderirseniz ve yerine aldığınız oyuncular kalitesiz olunca insan ister istemez, “kendim ettim kendim buldum” diyor.

Önümüzdeki Rize maçı ve kendi evimizde oynayacağımız Gaziantep FK maçlarından en azından dört puan çıkartıp önümüzdeki maçlara bakmamız lazım. Fakat bu maçlardan da istediğimiz bir sonuç alamazsak Konyaspor’u daha da zor günler bekleyecek olması aşikardır. Şunu da yazmadan geçemeyeceğim o Beşiktaş taraftarlarının içinde kaç tane Konyalı vardır sizce hiç sordunuz mu kendinize? Hele de maçtan sonra Beşiktaş’ın kazanıp sahadan galip ayrılmasından sonra o Beşiktaş taraftarı Konyaspor taraftarına dönüp ağza alınmayacak küfürler etmesi ayrı bir garipliktir. Sen hem Konya’da yaşa hem de kendi memleketinin takımına küfür et. Bunlar sadece ve sadece aşağılık insanların işidir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR