Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Keyifsiz veda!

Keyifsiz veda!

Sezonun evindeki son maçında Fatih Karagümrük ile karşılaşan Konyaspor, müsabakadan 1-1 berabere ayrılarak şaşırttı..

Teknik Direktör Stanojevic'in ileride bu kez Mame Diouf ile sağ kanatta da mecburen Ahmet Oğuz ile başladığı mücadeleye beklenen ilginin gösterilmemesi son derece şaşırtıcıydı doğrusu..

Yani yoğun yağmur var diye mi yoksa takımın iddiasının olmamasından mı nedir bu kadar ilgisiz kalınacağını tahmin edemezdik kesinlikle..!

Bu sebepten ilk dakikalarda son derece keyifsiz olan durumda izlenen futbolda aynı şekildeydi ne yazık ki Diouf birkaç pozisyon harcadıkça keyifler daha da kaçtı ilk dakikalarda..

Müsabakada keyif vermeyen yönetim sergileyen bir de hakem vardı, ilginç kararları ile dikkat çeken..!

İlerleyen dakikalarda baskısını artıran Konyaspor 40. dakikada sağ kanattan Ahmet Oğuz'un harika ortasında Marlos Moreno'nun golüyle 1-0 öne geçmeyi başardı..

Akabinde uzatma dakikalarında gelen Karagümrük golü de bir o kadar şaşırtıcıydı olmayan pozisyondan üretilen, sanki antrenmanda yenilen golle..

Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic'in sahaya girerek itirazlarına sarı kart çıkarttı hakem Yasin Kol itirazlar sürünce ikinci kartta geldi ve kırmızı kartla oyundan atıldı hoca..!

Müsabakanın 2. yarısında ilk tehlikeli pozisyonu bulan 55. dakikada kafayla güzel vuran ancak topu auta atan Pozuelo oldu..

59'da Konyaspor kalesinde yaşanan tehlikede Sehic'in parmaklarının ucuyla çeldiği top direğe çarparak sahaya dönerken, oyunda topla daha çok oynayan olsak da pozisyon da verdiğimiz gerçeğini yüzümüze çarpıyordu bu direğe çarpan top..!

63'de Marlos Moreno çıktı yerine Mahir Emreli oyuna dahil oldu. Bu oyuncu 69'da sağdan yapılan ortaya uygun durumda olmasına rağmen topu yere vurdurunca pozisyon heba oldu. Bu arada Mahir girince Michalak da sol kanada geçti.

Bir türlü vites yükseltmeyen Konyaspor rahat oynadığı dakikalar ilerledikçe kalesinde de tehlikeli pozisyonlar görüyordu nitekim 74'de de bir topu daha direkten döndü..

Aynı dakikada Soner ve Pozuelo kenara alındı yerlerine Oğulcan ve Muriç dahil oldu..

Maçın son dakikalarında da topa daha çok sahip olan ancak ceza sahasına girmekte zorlanan Konyaspor sadece uzaktan çekilen bir şutla tehlikeli olabildi ve mücadele de keyifsiz bir şekilde 1-1 sona erdi.

Beşiktaş maçı öncesinde evinde son maçında keyif vermeyen bir oyun ve skorla ayrılan üstelik hocası da kırmızı kart gören Konyaspor, taraftarına da keyifsiz veda etti..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR