Efe Şar

Efe Şar

Konya'nın gücü adına...

Konya'nın gücü adına...

 

 

Şuan şu saniye lig bitsin istiyoruz. Lig tescil edilsin. Şu tablo ne kadar güzel bir tablo. Böylesine güzel günleri hepimiz hakettik. Çok büyük acılar çekti bu camia. Eski defterleri çabucak kapattık. Önümüzde bembeyaz bir sayfa. Karakterli bir oyuncu grubu... Karakterli çalışkan bir teknik adam. Ve en önemlisi ise gerçekten iyi bir BAŞKAN ile.

 

 Tek eksik bana göre taraftar. Burada bir dipnot düşmeliyim. Bilet fiyatlarına bir ayar verilmeli. Taraftar sayısı çok azdı. Belki Cumartesi gündüz saatinin etkisi de olabilir fakat bilet fiyatları biraz fazla... Konyaspor yönetimi üzerine düşeni yapacaktır. Bundan eminim.

 

Süperlig'e iyi başlayan bir Altay karşısında zorlanmadan 3 puanı aldık ve namağlup serimiz sürüyor. Açıkçası Altay maçı öncesi soru işaretlerimiz vardı. Flaş bir takım. Mustafa Denizli gibi tecrübeli bir teknik direktörle çalışıyorlar. Ama İzmir takımlarını seven bir Konyaspor var.

 

Takım içindeki sıcaklığı net hissediyoruz. Maç içinde sadece maça değil kenardaki diyaloglara da şahit oldum. Daha iyiyi yapmaya çalışan bir takım görüntümüz var. Allah nazarlardan korusun. Skor 2-0'a geldikten sonra oyunun ipleri biraz Altay'a geçse de yedek kulübesinden gelen ekstra güçle beraber 3. Golü bulduk. İlhan Hoca'nın kadro kalitesinden ve derinliğinden memnun olduğunu düşünüyorum.

 

Haftaya Giresunspor maçı var. Rehavete kapılmadan ve Altay maçındaki 2-0 olana kadar ki oyunumuzu genele yayabilirsek 3 puanla döneriz. Rahat bir sezon geçireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Herkese iyi haftalar diliyorum.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Efe Şar Arşivi
SON YAZILAR