Emrullah Nergiz

Emrullah Nergiz

Konyaspor ailesi

Konyaspor ailesi

Ligin uzun bir maraton olduğunu ve her takım için iniş çıkışların olduğunu yaşadığımız haftalarda daha iyi görüyoruz. Geçen hafta 2 periyotluk puan kayıplarının ardından duraklama devrindeyiz demişti İlhan Hoca. Tıpkı bizim gibi dinamik futbol oynayan Hatayspor’la aynı dönemde krize girmiştik. Şükür onlar gibi üst üste mağlubiyetler alarak bu süreci geçirmedik.

Ligin kaliteli futbol oynayan ekiplerinden biri Fatih Karagümrük’ü güzel ve akıllı bir oyunla farklı skorla geçtik.

Aslında kırmızı karta kadar maç için kritik seviyede tanımı doğru olur. 3. golden sonra Karagümrük düştü ve son golümüz geldi.

Lider Trabzonspor’un 3 puan kaybettiği haftada gelen bu galibiyet harika oldu.

Her şeyden öte duraklama devri devam etmedi. Konyaspor çok hızlı toparlanma örneği gösterdi.

Serdar Gürler’e kesinlikle ayrı bir parantez açmamız gerekiyor. Sürekli formunu yükseltiyor. Palut onunla ilgili şifreyi istikrar kelimesi ile açıkladı.

Evet, Fransa futbol kültürü ile yetişmiş klas bir ayak bugüne kadar istediği yere gelememiş. Sorun istikrardı. Bunu da İlhan Palut’la çözdü. Serdar böyle giderse Milli Takım’a da gider. Onu görmeyen gözlerin kör olmuş olması gerekir.

Maçtan sonraki röportajlarda gerek İlhan Hoca’nın transfer cümlelerinde gerekse futbolcuların dilinde hep aile kelimesi vardı. En çok vurgu buna yapıldı.

Konyaspor aile olmuş gerçekten. Şehirde ciddi bir hava oluştu. Her kesim başarıya inanıyor.

Sahada futbolcular seyirci baskısı ile bazen konsantresi kaybolmuş şekilde oynayabiliyor. Bunu önümüzdeki Antalya maçında aşmamız lazım. Zira Nuri Şahin ile iyi bir hava yakalayan Antalya lideri yenerek büyük sükse yaptı. Konyaspor’umuz zorlu bir sınav daha verecek.

Tüm gücümüzle takımımızı desteklemeye devam edeceğiz…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Emrullah Nergiz Arşivi
SON YAZILAR