İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

KONYASPOR  BEKLENTİLERİ KARŞILADI MI?

KONYASPOR  BEKLENTİLERİ KARŞILADI MI?

Ligin bitimine bir hafta kala yukarısı belli oldu. Aşağıda ise son hafta düşen iki takım belli olacak ve böylelikle lig tamamlanmış olacak. Konyaspor’a gelecek olursak bu sezon istenileni ya da taraftarın istemiş olduğu bir Konyaspor izledik mi? Bana göre hayır. Ama bunun birçok etkeni var. Kısaca o faktörlere değinecek olursak; en büyük etken sakat ve cezalı futbolcuların çok olmasıydı. Defans hattında Aykut Hoca sezonun bitmesine bir hafta kalmasına rağmen bir türlü ideal kurguyu bulamadı. Öte yandan ön tarafta oynayan forvetlerimizden  ise bu sezon hiç verim alamadık desek yeridir. 
İkinci en önemli sorun hakem hatalarıydı. Hiç bir sezon ben böyle hatalar yapan bir hakem topluluğu görmedim. Birde üstüne VAR gelmiş olmasına rağmen maçlar bittikten sonra konuşulan tek sorun hakem hatalarıydı. Gelecek sezonda hakem hatalarını çok konuşacak gibi gözüküyoruz. Ama artık önümüze bakmamız lazım. Aykut Hocanın kafasında kimlerin gideceği ve kimlerin kalacağı aşağı yukarı belli olmuştur. Önümüzdeki sezona yapılacak dört ya da beş transfer gözüküyor gibi. Umarız Konyaspor’un istediği tarzda oyuncular alınır ve üst sıraları hedeflediğimiz gibi bir sezon geçiririz.
Şunu da  belirtmeliyim ki Konyaspor altyapıya önem vermek zorunda. Önceki yıllarda almış olduğumuz transfer yasağında sadece altyapıdan tek Ömer Ali’yi çıkarttık. Başka da oyuncu çıkartamadık. Umarım ileriki zamanlarda alt yapıdan oyuncular çıkartabiliriz. 
Bu hafta oynanacak Akhisar maçını kazanıp ligi altıncı sırada bitirmekten başka seçeneğimiz yok gibi gözüküyor. Umarım dediklerimiz gerçekleşir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR