Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Konyaspor hazır gibi

Konyaspor hazır gibi

Cumartesi günü evinde İstanbulspor maçıyla ligi açacak olan Konyaspor son 2 hazırlık maçında aldığı sonuçlar ve sergilediği futbolla zorlu lig maratonuna hazır görüntüsü verirken, gözler de hala transferde eksik isimlerde.

Son hazırlık maçı olan Ankaragücü mücadelesinde özellikle ön alan baskısını iyi yapmaya çalışan, buna karşın Calvo'nun yokluğunda savunmada da diri bir görüntü veren Konyaspor'un nedense kanatlarda istenilen düzeyde aktif olamaması dikkat çekti..

Herşeye rağmen Muriç'in güzel frikik golü, gitti gidecek denilen Adil'in kornerden gelen topa sert kafa golü ve en önemlisi de Konyaspor'un gelecek vaadeden en önemli isimlerinden genç Mehmet Ali Büyüksayar'ın olağanüstü güzel çok klas golü ile hazırlık maçının 3-1 kazanılması taraftarların mest olmasına yetti..

Gözler şimdi ligin başlamasına sayılı günler kala transferde tabi ki..

Takım Aleksandar Stanojevic hocanın elinde lige hazırlanıyor ancak hocanın elinin güçlü olabilmesi de gerekiyor ve alınacak isimler merakla bekleniyor..

Geçen zaman neticede alınacak futbolcuların da takıma adapte süresini uzatıyor tabi ancak şu an konuşulan golcü dışında bana göre iyi bir stoper ve her iki kanatta da oynayabilecek bir isime de ihtiyaç var gibi.

Özellikle sağda ne Muriç ne de Michalak eski özlenen günlerine dönerler mi bilmem ama şu an görünen o hala istenilen, kendilerinden beklenen düzeyde değiller, keşke yanılıyor olsam..

Bu arada basketbol şubesinin Trabzonspor'a satılacak dedikodularının önüne geçilmesi gerekiyor.

Uzun zamandır Trabzon'un bu konuda ısrarcı olduğu ve en son 2 futbolcu teklif etttiği Konyaspor'un değerlendirmesi beklendiği açıklanırken başkanın tavrı merakla bekleniyor.

Konyaspor sadece futbol takımı değildir, basketbolseverleri üzecek bir karar alınması kabul edilemez, gerekirse şehrin dinamikleri ağalarına devredin ama başka bir şehre vermek büyük hata olur..!

1922 Konyaspor'un hali ne olacak derken şimdi de basketbolun gündeme gelmesi gerçekten üzücü gelişmeler, bakalım daha neler göreceğiz..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR