İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Konyaspor Komada

Konyaspor Komada

Maça gelmeden önce geçen hafta hain alçak rejim güçlerinin hava atışlarıyla şehit olan Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet yüce Türk Milletine ve ailelerine sabır diliyorum. Türkiye ‘min başı sağolsun.

Maça gelecek olursak artık benim gibi hemen her kez biliyor ki Konyaspor komaya girdi. Bu saatten sonrada kimse kurtaramaz. Sen rakiplerinle oynadığın maçları kazanamazsan kusura bakma süper ligde yerin olamaz. Bizim gibi ligin dibine demir atmış Kasımpaşa takımını da yenemezsen sen gidip kimi yeneceksin. Fenerbahçe ‘yimi Trabzon ‘umu yoksa Başakşehir ‘imi yeneceksin. Artık üst sıralardaki takımlarla oynayacağız ve kredimiz bitmiş durumda. Hemen hemen her hafta bir umut deyip takım düzelir diye o stada giden taraftarlarımızada yazık oldu. Bu saatten sonrada çok bir taraftar beklemeyin. Kasımpaşa maçında doğru dürüst bir organize atağımız bile olmadan kaleye şut çekemeden birbirlerine al gülüm ver gülüm gibi paslar veren bir oyuncu korosu vardı yine sahada. Maç bitene kadar aynen bu şekilde devam etti. Savaşmak yok pres yok hiç bir şey yok. Bu maçta hemen hemen hiç bir oyuncu sahaya her şeyini koyup oynamadı. Artık Konya ‘sporun maçı oynandıktan sonra altımızdaki takımların puan kaybetmesini bekliyoruz. Sivas ‘dan Fenerbahçe ‘den Göztepe ‘den medet umuyoruz.

Yönetimede sormak gerekir sezonun sonu yaklaşırken ve puanlara ihtiyaç varken Göztepe maçında belli bir taraftarların passolig kartlarına bloke gelmişken sen o biletlere indirim yapamazmıydın. Fiyatları geri çekemezmiydin diye sorarlar insanlar. Sen fiyatları geri çek ki taraftar biraz daha fazla gelsin. Ama sen ne yapıyorsun fiyatları yukarda tutup gelmek isteyen taraftarı bile getirtemiyorsun. Bu yaklaşım iyi bir yaklaşım değil diye düşünüyorum.

Artık önümüzde kazanılması zor bir seriye girmiş bulunmaktayız. Bundan sonra üst taraftaki takımlarla oynayacağız. Gerçi herkesin düşündüğü gibi takımda canlanır bir durum gözükmediğinden dolayı her kez umudunu kesmiş takımdan.

Umarız oyuncular Malatya maçında kendilerine gelir ve galibiyet yaşatırlar bu şehre.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR