İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Köy kahvesi misali…

Köy kahvesi misali…

Geçen hafta yönetimin bir anda hocayı gönderme kararı her kez gibi beni de bir anda sarsmıştı. Ne oldu da hocayı bir anda gönderme kararı almışlardı?

Hocayı gönderdikten sonra üzerinden yirmi dört saat geçmeden yeni hoca açıklanmıştı. Demek ki bu karar daha önceden alınmış ve pazartesi günü hocaya iletilmişti. Şimdi profesyonel takımlarda bunlar olağan şeyler. İki taraf anlaşamaz veya işler istenildiği gibi gitmez ve böyle ayrılıklar kaçınılmazdır. Lakin her kesimin kızdığı nokta yeri ve zamanı mıydı? Ya da bizim bilmediğimiz başka şeyler mi vardı. Tabii ki biz bunları yönetimden değil yönetime yakın olan muhabir arkadaşların sosyal medya hesabından duyuyoruz. Tabii ki onlar da yönetime toz kondurmaz yoksa bu tür haberleri nasıl alacaklar. İyi yapılana iyi kötü yapılana kötü demezler ve sadece susarlar.

Yazımın başlığında da belirttiğim gibi Konyaspor köy kahvesinde oturan emekli insanlar gibi yönetilmeye başladı. İş de çığırından çıkmış gibi gözüküyor.

Yeni hocanın gerçekten işi çok zor. Belki kamuoyuna İlhan hocanın gönderilişi adam gibi anlatılsaydı gelen hocanın işi de zor olmayacaktı. Umarım hoca bu girdaptan sağ salim çıkar.

Perşembe akşamı oynanan kupa maçında da görmüş olduk ki kalemiz taraftara göre boş. Kim nasıl ne hikmet aldıysa kaleci Erhan’ı Allah onlardan razı olsun. Şöyle sormak gerekiyor göndermiş olduğunuz Eray ya da Ertan bu alınan kaleciden daha mı kötüydü de bu kaleciyi transfer ettiniz. Bir kalecinin hiç mi önsezisi olamaz. Atılan penaltılar da hiç mi aynı tarafa yatmaz. Hadi onu boş verin ortada dursa hiç kıpırdamasa top üzerine gelecek. Ama yetenek yok kısıtlı. Şöyle bir bakıyorum sezon başı alınan oyuncuların çoğu bedelsiz. Yani kasadan para çıkmadan alınan oyuncular. Lakin transferler yanlış yapılmış. Şimdi bir de ocak ayı transfer dönemi başladığına göre gidecek oyuncular olacak. Bunların yerine takviye yapılacak mı?

Bir başka konu ise kalecimiz. Sehic gerçekten sakat ise ayrı bir konu lakin oda gitmek istiyorsa yönetimin acilen kaleye yetenekli bir kaleci alması şart. Yoksa kalemiz yol geçen hanı gibi olur.

Yukarda da belirttiğim gibi bu saatten sonra hem hocanın hem de yönetimin işi çok zor.

Bizler bu süreçten sonra takımımızı desteklememiz gerekiyor. Bu takımdan kimler geldi kimler geçti. Bizler yine buradayız.

Armanın peşinde de koşmaya devam edeceğiz…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR